17-vuotiaan Kalle Rovanperän inssiajovideo noteerattiin ulkomaisia autosivustoja myöten

Vuosina 1993-2006 peräti 111 MM-rallia ajanut Harri Rovanperä on monelle tuttu nimi. Ajohalut ja selvästi myös ajotaidot ovat siirtyneet isältä pojalle, sillä nykyään 17-vuotias Kalle Rovanperä kurvaili oikealla ralliautolla ensimmäisen kerran jo kahdeksanvuotiaana.

Trafin erikoisluvalla 17-vuotiaana ajokorttinsa saanut Kalle Rovanperä kurvaili äskettäin videolla, jossa nähdään Kallen inssiajo. Saattaa tosin olla, että videon teossa on käytetty hieman ”värikynää”, koska ihan mistä tahansa inssistä ei ole kyse.

Ulkomaiset autosivustot ovat myös innostuneet Kallen inssiajosta ja nuoren kuljettajan taipaleesta kohti WRC:tä. Otsikot kuuluvat esimerkiksi ”17-Year-Old WRC Driver Kalle Rovanperä Gets His License in Style” ja teksteissä hehkutetaan sekä isänsä Harrin että Kallen ajotaitoja ja Kallea verrataan nuoreen Jari-Matti Latvalaan.


Tulemme kohta näkemään, miten Kalle pärjää isojen poikien sarjassa, kun hän debytoi M-Sport Fiesta R5:llä 26.-29. lokakuuta ajettavassa Walesin rallissa (Wales Rally GB).