Autokolarissa sisällä olevat tavarat muuttuvat ohjuksiksi. Mies ja koira saivat kolarissa 200 litraa maalia päälleen.

Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea autosi sisätiloissa kuljettelet? Hattuhyllyllä lojuva kännykkä ei välttämättä kuulosta vaaralliselta, mutta kuvittelepa Tero Pitkämäen heittävän sen täysillä päin takaraivoasi. Tämä mielikuva äkkipysäyksestä ei selvästikään ollut päällimmäisenä mielessä belfarilaisella miehellä lähellä Washingtonia.

Mies, hänen koiransa ja noin 200 litraa maalia sangoissa tekivät matkaa Ford Explorerilla, kun kuljettaja yllättäen menetti autonsa hallinnan. Lopputuloksena oli melkoisen sotkuinen ohjaamo, jossa mies ja koiraparka käytännössä uivat maalissa. Kumpikaan ei onneksi loukkaantunut sen vakavammin hötäkässä, mutta molemmat uhrit näyttivät kuin paintballin loppusodan veteraaneilta.


Onneksi lähettyvillä oli Washingtonin poliisimies Russ Winger, joka ansiokkaasti pesi koirulin palauttaen tämän turkin alkuperäisen mustan värisävyn valkean töhryn alta. Myös onnettomuusauton kuljettajan matka kävi lasaretin kautta. Koira vietiin koettelemusten jälkeen paikallisen eläinpelastuspartion tiloihin odottamaan maalihöyryistä toipuvan isäntänsä noutoa. Tämä remppa-Jani muistaa varmasti seuraavalla kerralla maalisankoja kuljettaessaan, että väliseinällinen pakettiauto voisi olla astetta turvallisempi siirtymäväline.