Auton pesu on syytä suorittaa perusteellisesti – bikinitytöt näyttävät mallia

Sonax Carwash Show

Auton pesussa yhdistyy kaikki maailman kauneus. Kuran alta paljastuva kirkas maalipinta muistuttaa meitä luonnon kiertokulusta. Kun raikas vesi valuu solisten pitkin kauniin pyöreitä puskureita, niin mieli lepää eikä kaipaa etelän hiekkarannoille. Kunnon Sonaxin aineilla tehty liuotinpesu puhdistaa auton lisäksi kuljettajan mielen.

Oikein tehtynä huolellinen pesuaineen levittäminen on automiehelle lähes uskonnollinen kokemus. Hetki on niin herkkä, että raavaimmankin jössikän silmäkulma kostuu. Mielen herkistymisestä huolimatta autonpesun ammattilaisen käsi pysyy vakaana saippuaa levitellessä, eikä touhutessa väkisin lentävät tipat sotke pyhävaatteita.

Kun suurin kura on pesty pois, alkaa rauhallisin liikkein tehtävä vahaus. Autosta huolta pitävä ei tarvitse aamuvenyttelyä tai joogatunteja, paitsi ehkä mielenhallinnalliseen tarkoitukseen. Vahan leviäminen konepellille on silmiä hivelevä alkulämmittely, koska varsinainen taika tapahtuu takakontin puolella.


Vastapesty auto säkenöi auringossa kuin tähtitaivas (lokakuun illassa saatetaan avuksi tarvita stadionvalot, mutta ajatus on tärkeintä). Autonpesussa ei kannata kiirehtiä, vaan nauttia joka hetkestä. Tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka.

Videon myötä Jokamies ja Sonax toivottavat lukijoille iloista viikkoa ja antoisia autonpesuja. Nauttikaa!