Carmen Electran paluu – Baywatch tähti julkaisi oman alusvaatemalliston

Kuva: [email protected]

Malli ja näyttelijä Carmen Electra tunnetaan ehkä parhaiten esiintymisestään kuuluisassa Baywatch tv-sarjassa. Carmenin roolihahmo, Lani McKenzie , oli yksi kuumista hengenpelastajanaisista, jotka juoksivat hidastettuna pitkin hiekkarantaa rintojen pomppiessa juoksun tahdissa.

Carmen Electra oli Pamela Andersonin rinnalla yksi sarjan kuumimmista kissoista, mutta mikä on tilanne lähes parinkymmenen vuoden jälkeen? 44-vuotias Carmen on vieläkin hyvässä tikissa, tosin näyttää siltä, että vuosien varrella on tehty pari visiittiä plastiikkakirurgin luokse.


Carmen ei suinkaan ole jäänyt sarjan jälkeen keikistelemään rannalle, vaan hän on mm. julkaissut oman alusvaatemalliston. Mallisto on tehty yhdessä tanskalaisen JBS Textile Group -vaateyrityksen kanssa ja sen nimi on With Love From Carmen.

– Olen aina halunnut oman alusvaatemalliston ja varsinkin siitä lähtien, kun aloin esiintyä seksikkäissä valokuvissa ja kun yhdistin sen tanssimiseen ja burleskiin, kertoo Carmen Electa Fox Newsin haastattelussa.

– Miehet, kiinnittäkää alusvaatehankinnoissa huomiota siihen, mistä naisenne pitää. Miettikään sitä ensin ja sitten myös minkälaisena haluatte nähdä naisenne. Uskon, että siitä tulee hauskaa. Voitte myös valita yhdessä sopivat alusvaatteet liikkeessämme, se vasta on seksikästä ja hauskaa, summaa Carmen.

Happy Valentine!💕Celebrate your love with Carmen Electras lingerie collection #withlovefromcarmen #lingerie #valentinesday

A post shared by With Love From Carmen (@withlovefromcarmen) on

Boost your basics with Carmens lingerie 👙💄hit the link in bio and get inspired #carmenelectra #withlovefromcarmen #lingerie #homewear

A post shared by With Love From Carmen (@withlovefromcarmen) on