Cristiano Ronaldo laittoi elämän risaiseksi – futistähti osti yli kahden miljoonan euron hintaisen Bugattin Euroopan mestaruuden kunniaksi

Portugalin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo joutui jättämään loukkaantumisen vuoksi leikin kesken jalkapallon EM-finaalissa, mutta hänen joukkueensa onnistui silti nappaamaan mestaruuden Ranskan nenän edestä. Saavutus oli sen verran merkittävä, että Ronaldo marssi oitis autokaupoille sitä juhlistaakseen.

Portugalin futistähti tunnetaan autofriikkinä, jonka kokoelmaan kuuluu mm. Ferrari, Lamborghini ja Bentley. Ne ovat kuitenkin lähes tavisluokan menopelejä Bugatti Veyroniin verrattuna, jollaisen Ronaldo nyt hankki.

Hän postasi tuoreesta lelustaan kuvan Instagram-sivulleen. Auto on kuvattu vain edestäpäin, mutta otoksesta erottaa silti, että kyseessä on irrotettavalla kattopalalla varustettu Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Hyperauton neliturboisesta W16-koneesta irtoaa mukavat 1200 heppaa, joiden turvin Ronaldo voi pinkaista nollasta sataan vain 2,6 sekunnissa.


Bugattin huippunopeus on useimmille riittävä 410 km/h, ja Grand Sport Vitessen hintalapussa lukee vaatimaton reilun kahden miljoonan euron summa. Auto ei ole silti kaikkein kallein Bugatti, koska syksyllä myyntiin tuleva seuraajamalli Chiron on vieläkin hintavampi ja myöskin tehokkaampi. Onkohan se seuraavana Ronaldon hankintalistalla?

Bugatti