Dan Bilzerianin äijävideot – aseita, autoja, naisia…

Dan Bilzerian on armenialaiset sukujuuret omaava amerikkalainen playboy, joka peri miljoonaomaisuutensa Wall Streetillä hääränneeltä isältään. Bilzerian viettää aikansa mm. pelaamalla pokeria ja muita uhkapelejä, sekä videoimalla ampumaharjoituksiaan, jossa nähdään usein mukana myös vähäpukeisia naisia.

Bilzerian on ollut mukana myös muutamissa elokuvissa cameo-rooleissa ja stuntmiehenä, kuten Olympus Has Fallen, Lone Survivor, The Other Woman ja The Equalizer. Tuorein elokuvaesiintyminen nähdään tänä vuonna Bruce Willisin kanssa elokuvassa Extraction.

Bilzerianin elämä on ollut playboy- ja rokkistaratyylistä. Siihen on kuulunut yksityiskoneita, autoja, naisia, hurjia bileitä ja huumeiden käyttöä. Bilzerianin kerrotaan saaneen jo kolme sydänkohtausta ennen 32 ikävuottaan, seurauksena raskaasta huumeiden käytöstä. Hän on myös osallistunut Yhdysvaltain armeijan NAVY SEALS -koulutukseen, mutta reputtanut sen turvamääräysten laiminlyönnin vuoksi. Bilzerian on jopa ilmoittautunut mukaan Yhdysvaltain vuoden 2016 presidenttikisaan, mutta ei kuitenkaan päässyt alkua pidemmälle.


Tässä muutamia Bilzerianin äijävideoita, jossa ammutaan mm. radio-ohjattavia koptereita savikiekkojen sijaan ja testataan aseita, joita yleensä nähdään vain elokuvissa. Toki mukana on myös osa Bilzerianin kaunista ja vähäpukeista haaremia.