EISA valitsi Huawei P20 Pro:n vuoden parhaaksi älypuhelimeksi

Huawein paras älypuhelin P20 Pro on voittanut arvostetun European Image and Sound Associationin (EISA) Paras älypuhelin 2018–2019 -palkinnon. Palkinto annetaan Berliinissä 31.8. EISA Awards -tapahtumassa.

Huawei P20 Pro sai tunnustusta laadusta, muotoilusta ja suorituskyvystä, ja myös yhtiötä kiiteltiin kyvystä tuottaa vuodesta toiseen tyylikkäitä, hyvin toimivia ja edukseen erottuvia laitteita.

EISA koostuu 55:stä arvostetusta kuluttajaelektroniikkaan keskittyvästä aikakauslehdestä 27 maasta. Vuosittain järjestettävässä EISA Awardsissa palkitaan onnistuneimpia kuluttajaelektroniikkatuotteit a kuudessa kategoriassa.


– Meille paras palkinto on luoda älypuhelimia, joiden loistavat kameraominaisuudet antavat käyttäjillemme mahdollisuuden nauttia ja pitää hauskaa. Huawei P20 Pro auttaa käyttäjiämme ikuistamaan ja jakamaan ne hetket, jotka merkitsevät heille kaikista eniten, sanoo Li Changzhu, Huawei Consumer Business Groupin puhelinliiketoiminnan varatoimitusjohtaja.

EISAn arvostelussa Huawei P20 Pro -puhelinta luonnehdittiin ”kehittyneimmäksi, innovatiivisimmaksi ja teknisesti loistavimmaksi älypuhelimeksi koskaan”. EISA kuvaili puhelinta myös ”mobiilikäyttäjän täydelliseksi kumppaniksi”, ”älypuhelinvalokuvaamisen suunnannäyttäjäksi” ja ”voittavaksi yhdistelmäksi erinomaista suorituskykyä, optiikkaa ja ammattitaitoa”.

– Huawei P20 Pro:n vallankumouksellisessa, Leica kanssa kehitetyssä kolmoiskamerassa on älypuhelinmarkkinoiden korkein pikselimäärä, 40 megapikseliä, sekä kolminkertainen optisen tarkennus ja viisinkertaisen hybriditarkennus. AIS-teknologian ansiosta Huawei P20 Pro on yksi harvoista laitteista, joilla voi kuvata pitkän valotusajan kuvia ilman jalustaa. Kameran ominaisuudet erottuva edukseen erityisesti hämärässä kuvatessa, kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön Sales Manager Jesse Kajes.