Elon Musk esitteli yhtiönsä uusinta tuotetta – jokamiehen liekinheitin

Elon Musk on mukana monenlaisessa yritystoiminnassa. Hänen yhtiönsä valmistavat maailman tunnetuimpia sähköautoija, avaruusraketteja, valtavia varavirtajärjestelmiä ja maan alla kulkevia auto/junatunneleita. Boring Company niminen Muskin yhtiö on saanut juuri valmiiksi jokamiehen liekinheittimen, jota Musk esitteli Instagramissa.

Boring Companyn liekinheitin on yhtiön mukaan turvallinen (???) ja sitä voi käyttää vaikka piristämään grillijuhlia. Liekinheitin maksaa ennakkotilattuna 500 dollaria + verot + rahti. Liekinheittimen toimitukset alkavat keväällä ja BC tarjoaa sen ohessa osuvasti jauhesammutinta 30 dollarin hintaan.

Yhdysvaltain ATF -viraston (Alcohol, Tobacco & Firearms) mukaan laite on luvallinen mikäli liekki ei ulotu yli kolmen metrin päähän liekinheittimestä. Ok, selvä!


Elon Muskin Instagramissa julkaisema myyntipuhe on varmaan käänteistä psykologiaa, sillä se kuuluu suomeksi näin: ”Älä tee tätä. Haluan korostaa, että liekinheitin on todella huono idea. Älä missään tapauksessa osta tätä. Paitsi jos haluat pitää hauskaa.”