Ensi vuoden autotapahtumat polkaistaan käyntiin matkailuautoilla

Caravan Show starttaa vuoden 2017 autotapahtumien sarjan ja se tuo näytille tuoreimmat matkailu- ja retkeilyautot sekä matkailuvaunut.

Turun Messukeskuksessa 13.-15.1.2017 järjestettävä tapahtuma tutustuttaa kävijät perinteisten matkailuautojen ja -vaunujen lisäksi myös enduroajoon. Messukeskuksen pihamaalle asettautuu myös satoja vaunu- ja autokuntia viikonlopunviettoon. Alueella pidetään myös SF-Caravan Turku ry:n järjestämät Caravan-treffit ja perjantaina lämpöä tarjoaa alueelle pystytettävä telttasauna.

Show starttaa mm. matkailuaiheisten puheenvuorojen merkeissä. Puhetta pidetään käytännönläheisistä aiheista, kuten mm. siitä miten koiran kanssa matkaillaan tai miten kuuluu toimia liikenneonnettomuustilanteessa . Messuilta saa myös kattavan tietopaketin automatkailusta maailmalla, karavaanaritapahtumista ulkomailla, ja esittelyssä ovat mm. Baltian parhaat leirintäalueet ja matkakohteet.


Tänä vuonna messuilla on ensi kertaa mahdollisuus seurata kaikkina messupäivinä myös vauhdikkaita enduro extreme -näytöksiä. Mukana on ansioituneita kuljettajia kuten Jaakko Översti. Ajot järjestää Turun Seudun Moottoriurheilijat. Sähköpyöräalueella lapsilla on mahdollisuus koeajaa OSET-sähköcrosseja ja -trialeita.

Musiikillisesta annista messuilla vastaa Jorma Kääriäinen, joka esiintyy tapahtumassa lauantaina.

SF-Caravan ry:n jäseniä on yli 63 000. Auto- ja vaunumatkailu kiinnostaa myös monia muita retkeilijöitä ja tienkäyttäjiä. Messuilla kuullaan mm. Trafin uusiutuvista palveluista autoilijoille.