Gran Turismo Sport -demo pelattavissa rajoitetun ajan ilmaiseksi

Playstation.Blog kertoi eilen illalla, että Gran Turismo Sport -pelin demoversio on pelattavissa neljän päivän ajan 9.–12.10.2017. Demoversion voi ladata ilmaseksi PlayStation Storesta maanantaista alkaen (Suomen aikaan klo 12.00 puoliltapäivin).

Itse peli ilmestyy virallisesti 18.10. ja nyt on tarjolla esimakua pelin ominaisuksista ja kolmesta erilaisesta osiosta: Sport Mode, Campaign Mode ja Arcade Mode.


Gran Turismo on legendaarinen yksinoikeudella Playstation-konsolille tehty autopelisarja, jonka jo seitsemäs osa on nimeltään Gran Turismo Sport. Gran Turismo pelin ensimmäinen osa valmistui vuonna 1997 ja tähän päivään mennessä sen kaikkia osia on myyty yhteensä yli 74 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.

Gran Turismo -pelistä löytyy lukematon määrä esikuviaan tarkasti muistuttavia autoja, kuten tavallisia kauppakasseja, klassikkoja, rata-autoja, ralliautoja ja vaikka mitä menopelejä. Uutta Gran Turismo Sport -peliä voi pelata joko yksin tekoälyä vastaan tai Sport-moodissa oikeita pelaajia vastaan. Pelaajat ympäri maailman voivat siis ajaa kilpaa keskenään, jolloin peli on vieläkin realistisempi kuin tekoälyn kanssa.

Gran Turismo Sport hyödyntää uuden Playstation 4 PRO:n ominaisuuksia ja pelistä löytyy mm. 4K -resoluutio, HDR-värit ja tuki VR-laseille. Peli toimii toki myös normaalissa PS4-konsolissa, mutta pienemmällä tarkkuudella ja vähemmän värikkäänä.