Gran Turismo -pelin fanit tekivät upean kisavideon RC-autoilla

Gran Turismo on legendaarinen yksinoikeudella Playstation-konsolille tehty autopeli, jonka jo seitsemäs osa on nimeltään Gran Turismo Sport. Tämä ensi vuonna julkaistava peli tulee olemaan PS4-alustan myötä ainakin graafisesti paras GT, mitä on nähty.

Gran Turismo pelin ensimmäinen osa valmistui vuonna 1997 ja tähän päivään mennessä sen kaikkia osia on myyty yhteensä yli 74 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Peleistä löytyy lukematon määrä esikuviaan tarkasti muistuttavia autoja, kuten tavallisia kauppakasseja, klassikkoja, rata-autoja, ralliautoja ja vaikka mitä menopelejä. Uutta Gran Turismo Sport -peliä voi pelata joko yksin tekoälyä vastaan tai Sport-moodissa oikeita pelaajia vastaan. Pelaajat ympäri maailman voivat siis ajaa kilpaa keskenään, jolloin peli on vieläkin realistisempi kuin tekoälyn kanssa.

Pelin fanit ovat uutta versiota odotellessaan tehneet monenlaisia videoita, mutta yksi tuoreimmasta päästä oleva nousee ehdottomasti kärkikastiin. Tässä RC-autoilla toteutetussa videossa näkyy kuinka paljon fanit ovat laittaneet osaamistaan peliin. Video on laadullisesti erinomainen ja sisällöltään sekä jännittävä että hauska.

Gran Turismo RC-Spec:

Ja tässä vielä jopa hieman hauskempi ”Näin se tehtiin”-video: