Tuleva Gran Turismo Sport -autopeli on upean realistinen

Äskettäin järjestetyssä Playstation Experience -konferenssissä nähtiin mm. tulevan Gran Turismo Sport -autopelin uusin traileri. Peli on Polyphony Digital -pelifirman tuotantoa ja se hyödyntää uusimman Playstation 4 PRO -konsolin uusia ominaisuuksia.

Gran Turismo on legendaarinen yksinoikeudella Playstation-konsolille tehty autopelisarja, jonka jo seitsemäs osa on nimeltään Gran Turismo Sport. Gran Turismo pelin ensimmäinen osa valmistui vuonna 1997 ja tähän päivään mennessä sen kaikkia osia on myyty yhteensä yli 74 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.


Gran Turismo -pelistä löytyy lukematon määrä esikuviaan tarkasti muistuttavia autoja, kuten tavallisia kauppakasseja, klassikkoja, rata-autoja, ralliautoja ja vaikka mitä menopelejä. Uutta Gran Turismo Sport -peliä voi pelata joko yksin tekoälyä vastaan tai Sport-moodissa oikeita pelaajia vastaan. Pelaajat ympäri maailman voivat siis ajaa kilpaa keskenään, jolloin peli on vieläkin realistisempi kuin tekoälyn kanssa.

Gran Turismo Sport hyödyntää uuden Playstation 4 PRO:n ominaisuuksia ja pelistä löytyy mm. 4K -resoluutio, HDR-värit ja tuki VR-laseille. Peli toimii toki myös normaalissa PS4-konsolissa, mutta pienemmällä tarkkuudella ja vähemmän värikkäänä.

Gran Turismo Sport -kuvagalleria: