Grillimestarin unelma-ajoneuvo – Nissan Smokin’ Titan

Nissanin Pohjois-Amerikan osasto teki kaasukäyttöisestä Nissan Titan XD Gas King Cab avolava-autosta grillimestarin unelma-auton. Autosta irroitettu takapää on saanut uuden elämän peräkärrynä ja sen tilalle on istutettu kustomoitu ruuanlaittopiste.

Auton ruostumattomista teräslevyistä kasatusta takaosasta löytyy tuplaliesi, pesuallas ja vesisäiliö, jääkaappi liukuu esiin matkustamon sivuovesta. Savustuspönttö ja hiiligrilli on sijoitettu peräkärryyn, sillä Nissan halusi laittaa kuumimmat osat hieman kauemmaksi itse autosta, mikä on ihan fiksu veto, varsinkin kun kyseessä on kaasukäyttöinen auto.

– Olen hulluna tähän autoprojektiin, se on täydellinen yhdistelmä avolava-autoa, savustamista, grillaamista ja perheen laatuaikaa, sanoo Nissanin Pohjois-Amerikan avolava ja LCV -osaston vara presidentti Billy Hayes. Jos voisin viedä sen heti kotiini, niin veisin sen, Hayes lisää.


Koko komeus lepää massiivisten 20-tuumaisten Icon Vehicle Dynamics Alpha -vanteiden ja Nitto Tire USA Terra Grappler -renkaiden päällä. Autoon on ympätty yli 20 kustomoitua osaa ja sitä on tehty vain tämä yksi kappale.

The Smokinä Titan esiteltiin viime viikolla World Truck Showssa, Indianapolisissa.