Haluatko joutua poliisien pysäyttelemäksi? Näin saat uuden autosi näyttämään ruostuneelta ja läpimädältä.

Miltä kuulostaisi, jos juuri ostamasi 50.000 euron auto näyttäisi kauttaaltaan ruostuneelta, ja suorastaan läpimädältä läjältä? Entä miltä kuulostaisi joutua tiuhaan poliisien pysäyttämäksi? Tai laskea reilusti autosi arvoa ihan vain huvin vuoksi? Ei hätää, nyt sinulla on näihin kaikkiin mahdollisuus!

Autojen teippaaminen huomiota herättävillä värisävyillä ei ole mikään uusi juttu. Vanhaan kauhtuneen valkoiseen vilkkusilmäiseen Porsche Boxsteriinkin saa aivan uutta eloa, kun teippauttaa stuttgartilaisensa vaikkapa pirteän limenvihreäksi. Maalaukseen nähden homma on vieläpä mukavan edullista. Autojen teippauskuoseihin on sittemmin tullut enemmän valinnanvaraa, ja yksi vaihtoehto onkin teipata autonsa ruostetta muistuttavalla teipillä, joka muuttaa kulkupelin ulkonäön kertaheitolla.


Eräs näin toimivista yrityksistä löytyy Skotlannin Glasgowsta, ja on nimeltään Clyde Wraps. Yksi firman asiakkaista oli ostanut tuliterän kiiltävänmustan Volkswagen Transporter T5 Sportlinen, jonka hän halusi muistuttavan ruostunutta ja loppuun ajettua rotiskoa. Asiakas on tunnetusti aina oikeassa, joten reippaat teippaajapojat tekivät työtä käskettyä.

Transporter teipattiin pian kauttaaltaan paneeleilla, jotka näyttävät mitä pahimman luokan ruostepeikon iskeneen juuri kaupasta ajettuun Volkkariin. Itse asiassa teippaus on ollut niin uskottava, että auton omistaja on sittemmin kertonut tullet useampaan otteeseen poliisin pysäyttämäksi, jotka ovat epäilleet auton olevan katsastamaton. Mikäpä sen mukavampaa kuin saada uusia kontakteja viranomaisiin, ja päästä virkaintoisten tinanappien silmätikuksi. Ruostekuositeippiä saa itsekin tilailtua vaikka Alibaban verkkokaupasta, joten tässäpä mainio lahjaidea pukinkonttiin. Vaikka pahimmalle vihamiehelle!