Heila Matchmaking löytää sopivan kumppanin haastattelujen perusteella

Asiantuntijoiden tekemiin haastatteluihin perustuva parinvalinta on tullut suomalaisille tähän mennessä tutuksi lähinnä Ensitreffit alttarilla -tv-sarjasta. Nyt yksilöllistä apua itselle sopivan kumppanin etsintään on tarjolla anonyymisti ilman tv-kameroita tai julkisia deittiprofiileja.

Heila Matchmaking tuo Suomeen maailmalla jo suureksi kasvaneen henkilökohtaisen deittipalvelutoiminnan. Palveluun kuuluu henkilökohtainen tapaaminen matchmakerin kanssa ja kaikkien käyttäjien joukosta itselle kyselyiden ja haastattelujen avulla valittu treffikumppani.

Toinen Heila Matchmakingin perustajista, psykologi Tuija Pohjola kertoo, että palvelu on maailman mittakaavassakin harvinainen, sillä se on hyvin psykologisesti suuntautunut. Tavoitteena ei ole pelkästään löytää kivaa treffiseuraa, vaan lisäksi selvittää mahdollisimman hyvin parin edellytykset muodostaa turvallinen, kestävä ja hyvinvoiva parisuhde.


Tavoite on toki kunnianhimoinen, mutta haluamme ohjata ihmisiä katsomaan pintaa syvemmälle. Uskomme, että kumppanin valinta on elämän tärkein päätös, joka vaikuttaa meihin useammalla tavalla kuin osaamme kuvitellakaan, Pohjola sanoo.

Heila Matchmaking avaa ovensa ensin pääkaupunkiseudun asiakkaille. Nettisivuilla oleva parinvalintakysely on kuitenkin kaikkien täytettävissä. Se antaa lopuksi kuvauksen itsestä ja suosituksia parinvalintaan liittyen.