Honda esittelee Genevessä uudistuneen CR-V:n – katso kuvat jo nyt

Honda CR-V 2018
Honda CR-V 2018

Honda CR-V katumaasturin valmistus alkoi vuonna 1996 ja ensimmäinen mallivuosi oli 1997. Tänä vuonna Honda esittelee Geneven autonäyttelyssä jo viidennen sukupolven CR-V:n.

Honda CR-V 2018
Honda CR-V 2018

Uudistuneen ulkonäön lisäksi, uusi CR-V tarjoaa nyt myös seitsemänpaikkaisen mallin, sekä hybridiversion. CR-V on kasvanut hieman sisätiloiltaan ja valmistajan mukaan myös sisätilan materiaalien laatu on nostettu uudelle tasolle. Kojelaudasta löytyy 7-tuumainen kosketusnäyttö ja kytkimien sijoittelu on mietitty uudelleen, palvelemaan paremmin kuljettajaa.

Honda CR-V 2018
Honda CR-V 2018 sisätilat

Kapeammat A-pilarit, aerodynaamisesti muotoillut etu- ja takapuskurit, aktiivisesti sulkeutuva jäähdyttimen säleikkö, sekä uudenlaiset alustan suojalevyt tekevät uudesta  CR-V:stä luokkansa aerodynaamisimman katumaasturin.


Myös ajo-ominaisuuksia on parannettu niin teillä kuin niiden ulkopuolellakin. Alustan jousitusmukavuutta on parannettu ja nelivetojärjestelmä on nyt entistä maastokelpoisempi. Ensimmäiset CR-V toimitetaan 1,5 litrainen VTEC TURBO bensiinimoottoreilla ja vaihtoehtoisesti joko kuusilovisella manuaali- tai automaattisella CVT-vaihteistolla.

Hybridiversio tulee myyntiin vuoden 2019 alussa ja siihen kuuluu kaksilitrainen nelisylinterinen bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria. Honda kutsuu järjestelmää nimellä Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD).

Uuden Honda CR-V:n on määrä tulla myyntiin tämän vuoden syksyllä.