Huawei toteuttaa poikkeuksellisen kampanjan Suomi 100-teemaisella Honorilla

Honor 6A-mallia myydään kymmenen päivän ajan tasarahalla 100e alkaen 1.12.2017

Suositushinnaltaan 149 euroa maksavassa, nyt 100 euroa olevassa Honor 6A:ssa on 8-ydinprosessori, 16 gigatavua tallennustilaa ja 2 gigatavun RAM-muisti. Lisää muistia puhelimeen saa jopa 128 Gt verran microSD-muistikortilla, joka menee toiseen puhelimen kahdesta SIM-korttipaikasta. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Huawein omalla EMUI 5.1 -käyttöliittymällä höystetty Android 7.0.

Honor 6A:n 13 megapikselin takakamera tarkentaa nopeasti ja 5 megapikselin etukameralla selfie-kuvat onnistuvat kätevästi. Kirkas 5 tuuman HD-näyttö toimii etukameran salamana. Molemmat kamerat kuvaavat Full HD -tasoisia videoita.


Älykkään virransäästöohjelmiston ansiosta Honor 6A:n akku kestää täydellä latauksella jopa 12 tuntia HD-videotoistoa ja 10 tuntia nettisurffailua 4G-tilassa. Hiekkapuhallustekniikan ja pyöristettyjen reunojen ansiosta puhelin istuu käteen hyvin. Värivaihtoehtoina ovat kultainen, hopea ja harmaa.

– Honor-brändin alla meillä on relevantti kattaus älypuhelimia, joiden hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Suomalaiset ovat ottaneet Honor-brändin loistavasti vastaan, tämän huomioimiseksi ja juhlavuoden kunniaksi, erikoiskampanja on mielestämme enemmän kuin paikallaan, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.