Huawei tuo Suomen markkinoille kaksi uutta 10-tuumaista Full HD -tablettia

Huawei MediaPad

Työkäyttöön suunniteltu MediaPad M5 lite

Mediapad M5 litessä on tehokas 8-ytiminen Kirin 659 -prosessori, jonka suorituskyky riittää vaativaankin käyttöön. Laitteessa on helppokäyttöinen EMUI 8.0 -käyttöliittymä.

Laitteessa on MicroSD-muistikorttipaikka, jonka ansiosta laitteen 32 Gt:n muistikapasiteettia voidaan nostaa jopa 256 Gt:lla. Akussa on suuri 7500 mAh:n kapasiteetti, ja se toimii Huawei Quick Charge -latausteknologialla. Tabletti painaa 475 grammaa.

MediaPad M5 Lite
MediaPad M5 Lite

MediaPad M5 litessä on korkealaatuinen Full HD IPS -näyttö 1920×1200 pikselin resoluutiolla. Näytössä on ClariVu 5.0. -teknologia, joka optimoi kontrastin ja värikylläisyyden erilaisten käyttötarpeiden ja -olosuhteiden mukaisesti älykkäällä algoritmilla.


MediaPad M5 liten yksi vaikuttavimmista ominaisuuksista on neljän kaiuttimen luoma äänimaailma, joka on kehitetty yhteistyössä maailmankuulun äänilaitteita valmistavan yrityksen Harman Kardonin kanssa. Harman Kardon on varmistanut huolellisella testityöllä, että kaiuttimet ovat tinkimättömästi sen laatuvaatimustensa mukainen. Kaiuttimet luovat Histen 5.0. -teknologian tukemana vaikuttavan 3D-äänimaailman, jossa on vähäinen taustahäly ja korkealaatuinen basso.

MediaPad M5 litessä on mukana hopeanharmaa M-Pen lite -tablettikynä, jonka viimeistelty ulkonäkö ja laatu sopivat hyvin työympäristöön. Näyttö reagoi hienovaraisesti painallusten kovuuteen, jolloin kynän tuntuma näyttöön on luonnollinen. Tablettikynän ansiosta M5 on kiinnostava uutuus myös luovien alojen ammattilaisille.

Vapaa-ajan käyttöön räätälöity MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 toimii Android 8.0 -käyttöjärjestelmällä, ja se on varustettu 8-ytimisellä tehokkaalla Kirin 659 – prosessorilla. Laitteessa on MicroSD-muistikorttipaikka, jonka ansiosta laitteen 16 Gt:n muistikapasiteettia voidaan nostaa jopa 256 Gt:lla. Laitteen voi yhdistää saumattomasti Huawein älypuhelimiin sekä PC- ja Mac-tietokoneisiin.

MediaPad T5 sopii hyvin käyttäjälle, joka kaipaa vapaa-ajalleen helppokäyttöistä ja hyvillä ominaisuuksilla varustettua tablettia. Se sopii erinomaisesti pelaamiseen, videoiden katseluun ja nettisurffailuun.

MediaPad T5 Black
MediaPad T5 Black

MediaPad T5:ssä on terävä Full HD IPS -näyttö 1920×1200 pikselin resoluutiolla. 16:10 näyttösuhteen ansiosta tabletilta on miellyttävää katsoa videoita ja selailla nettiä.

MediaPad T5 on erittäin kevyt – se painaa vain 460 g. Laitteessa on pyöristetty ja sulavalinjainen muotoilu, jolloin ote laitteesta tuntuu mukavalta myös pitkään kestävässä käytössä. Akun kapasiteetti on 5100 mAh.

MediaPad T5:een on tuotu monia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu lapsiperheille. Children’s Corner -sovelluksella vanhemmat voivat helposti rajoittaa lasten laitteenkäyttöä, räätälöidä vapaana olevia sisältöjä sekä optimoida näytön kirkkautta ja värejä, mikä vähentää silmien rasitusta.

Huawei MediaPad M5 lite 10 Wi-Fi on saatavilla suositushintaan 299 euroa ja Huawei MediaPad M5 lite 10 LTE suositushintaan 349 euroa.

Huawei MediaPad T5 10 Wi-Fi on saatavilla suositushintaan 199 euroa ja Huawei MediaPad T5 10 LTE suositushintaan 249 euroa.