IndyCar- ja NASCAR-hottis Danica Patrick lopettaa uransa

Danica Patrik. Kuva/image: Youtube.com/ESPN

Yhdysvalloissa ajettavista IndyCar- ja NASCAR-sarjoista tuttu Danica ”Dana” Patrick on kertonut ESPN:lle antamassaan haastattelussa lopettavansa kilpauransa heti maaliskuun 2018 Indianapolis 500:n jälkeen.

35-vuotias Dana Patrick on ajanut  seitsemän kertaa IndyCarin palkintopallille ja voittanut Indy Japanin 300:n vuonna 2008. Hän on myös parhaiten Indianapolis 500-ajoissa sijoittunut nainen, tullen vuoden 2009 Indy-ajoissa maaliin kolmantena. Hän aloitti NASCAR-sarjassa vuonna 2010 ja hän on myös ainoa nainen, joka on ajanut paalupaikalle NASCAR Cup -sarjassa. Tämä tapahtui vuonna 2013 Daytona 500:ssa, jossa paalulta lähtenyt Patrick sijoittui kuitenkin kahdeksanneksi.

Dana Patrick on ajotaitojensa lisäksi herättänyt positiivista huomiota myös sporttisella ja kauniilla ulkonäöllään. 35-vuotias Patrick on todella timmissa kunnossa ja valloittavan kaunis hymy on sulattanut katsojien sydämet. Hän on myös onnistunut sulattamaan erään kilpa-autoilijamiehen sydämen, sillä hänen puolisonsa Ricky Stenhouse Jr. ajaa kilpaa Roush Fenway Racing -tallissa.


Danica Patrick valoittaa lyhyesti kilpauran jälkeisistä suunnitelmistaan, ja kertoo niihin kuuluvan ainakin vaatemalliston työstäminen ja viinitilan hoito.

Are you a warrior?! If so, show it off! @warriorbydanica

A post shared by Danica Patrick (@danicapatrick) on

I have been craving this playful day by the pool!!!!!!! Thank you @stenhousejr for building our dreams! 🦋☀️💚

A post shared by Danica Patrick (@danicapatrick) on