Intian ahkerin autovaras on onnistunut pöllimään uransa aikana yhteensä 4552 autoa!

Intian historian menestyksekkäin autovaras ehti työskennellä ennen kiinni jäämistään yli 25 vuoden ajan. Miehen nimi on Anil Chauhan, ja hänen rikollisessa ansioluettelossaan komeilee 4552 varastettua autoa. Anilin aktiivivuosien aikana oli paljon mahdollista, että kyseinen mies liittyi Intiassa varastetun auton tarinaan tavalla taikka toisella. Herran toiminnan lempialueita olivat erityisesti Maharashtra, Delhi ja koillis-Intia. Anilin nimi on liitetty epävirallisten tietojen mukaan pelkästään 3355 autokaappaukseen.

Kahden ja puolen vuosikymmenen ajan jatkunut rikollinen ura alkoi aikanaan laillisesti riksakuskina Delhissä vuonna 1985. Kahta vuotta aikaisemmin Intian markkinoilla tuli myyntiin Maruti 800, joka oli Suzukin Intian markkinoita varten valmistama pikkuauto. Automalli on sama, jolla Anil oppi autovarkaaksi. Riksa-aikoinaan hän oppi myös valmistamaan autojen avaimista kopioita itselleen, mikä teki varkaustoimista ammattimaista jo alkuajoista lähtien.


Uransa aikana Anil tuli pidätetyksi vain kaksi kertaa ennen lopullista kiinnijäämistään. 45-vuotias autovaras jäi kiinni Guwathin poliisin toimesta Azarassa, kun hän oli ajamassa varastetulla Hyundai Eonilla rikostoverinsa Mamud Choudharyn kanssa. Samalla kävi ilmi, että vuonna 2005 Anil oli laajentanut bisneksiään, ja hänellä oli käytössään kokonainen autovarkauksiin erikoistunut rikollisjengi. Toimintaan kuului myös haltuun otettujen ajoneuvojen kuljettajien surmaamista, mikä teki samalla Anilista tappajan.

Osa autovarkauksista tapahtui varastamalla autoja parkkipaikoilta. Näiden autojen rekisterikilvet vaihdettiin toisiin, sekä maalattiin uudelleen eri värisiksi. Lopulta autot myytiin uudelleen toisessa kaupungissa mistä auto oli anastettu. Vaikka kyseessä onkin eräänlainen tosielämän Grand Theft auto –luokan kriminaali ja ennätyksenhaltija, kuuluu tämä varastava murhamies lusimaan linnaan pitkäksi aikaa.