Kaduilla tehtävä In My Feelings -haaste meni pieleen, esittäjä jäi auton alle

Drake-nimisen muusikon In My Feelings -kappaleen myötä syntynyt tanssi on poikinut nettiin ja erityisesti Instagramiin suuren suosion saavuttaneen #Inmyfeelings -haasteen, josta tosin on huvin lisäksi koitunut monelle myös harmia.

Haasteessa matkustaja hyppää ulos hitaasti liikkuvasta autosta ja alkaa esittää In my feelings -kappaleen tahdissa tanssiesitystä. Yleensä auton kuljettaja kuvaa esityksen videolle. Koska tanssijat ovat pomppineet yleensä yleisillä teillä, toiminta on aiheuttanut jo useampia onnettomuuksia. Muun muassa Espanjan poliisi on vedonnut kansalaisiin ja pyytänyt lopettamaan moisen hulluttelun.

Alla olevalla videolla nähdään floridalainen Jaylen Norwood, joka päätti lisätä esitykseen vielä hieman maustetta. Hänen tarkoituksenaan oli hypätä lyhyen esityksen päätteeksi kaverinsa ajaman toisen auton konepellille, mutta hän horjahti juuri ennen hyppyä ja jäi auton alle.


Norwood selvisi ”stuntista” onneksi pienellä asvaltti-ihottumalla, joten henkikulta säilyi uusia hölmöilyjä varten. Muita esityksiä löytyy Instagramista hashtagilla #Inmyfeelings.