Kanye Westin tyylitaju herättää keskustelua – tilasi itselleen ehkä maailman rumimman Lamborghinin

Lamborghini Urus on huippunopea katumaasturi, joka on herättänyt ihastusta ja vihastusta ympäri maailman. Kyseessä on normaalisti todella menevän näköinen peli, jota ainakin toimittaja pitää erittäin onnistuneena katumaasturina.

Hiphop-tähti Kanye West hankki äskettäin itselleen kustomoidun Lamborghini Uruksen, joka herättää varmasti ristiriitaisia tunteita. Ensinnäkin auton pinnan väri on todella omaperäinen, sillä se ei missään tapauksessa nosta esiin Lamborghinin luonnetta ja suorituskykyä, vaan suorastaan lyttää sen kerralla. Onneksi väri on kuitenkin vaihdettu teippaamalla, joten alta saattaa seuraavan omistajan iloksi paljastua joku menevämpi värivaihtoehto.


Uruksen alusta on niin sanotusti lyöty tonttiin, eli madallettu. Jonkun mielestä tämä saattaa parantaa auton ulkonäköä, mutta vähillekin maasto-ominaisuuksille voi kuitenkin sanoa hei hei, vaikka herra Westin on tuskin tarkoitus kurvailla autolla muualla kuin asvaltoiduilla bulevardeilla. Auton alta paljastuu jotain muutakin erikoista, sillä vanteet ovat kaikkea muuta, kuin lamborghinimaiset ja näyttävät lähinnä vain kömpelöiltä.

No, jos kuitenkin joku pitää auton ulkonäköä onnistuneena, niin kurkistetaanpas sisälle. Westin lempiväreihin selvästi lukeutuva sininen on todella hallitseva ja se ei juurikaan sovi yhteen auton ulkoisen olemuksen kanssa. Viestimme herra Westille on selkeä: ”Mr. West, what have you done?”.

Mikäli koette, että toimittaja on tässä täysin hakoteillä, niin kommentointi on avattu!