Katso kuinka vaivattomasti uusi Alfa Romeo Giulia ottaa lähes 300km/h autobaanalla

Alfa Romeon äkäisimmät versiot saavat etulokasuojan yläosaan Quadrifoglio-, eli neliapilamerkin, joka kertoo muille tienkäyttäjille, että suorituskykyä löytyy.

Vuoden 2017 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglion Ferrarin sukuinen V6-moottori tuottaa kuljettajan nautinnoksi peräti 510 hevosvoimaa, mikä on riittävästi keskikokoisen perhesedanin korille. Giulian ajo-ominaisuudet on hiottu erittäin urheilulliseksi, jotta meno olisi vakaata vielä, tehtaan lupaamassa, yli 300km/h huippunopeudessakin.

Ohessa olevan videon alkupuoli on tylsää jonottelua, mutta noin viiden minuutin kohdalla alkaa tapahtua. Neliapila pääsee ”venyttelemään jäseniään” kunnolla ja Giulia QV ottaa melkoisen vaivattomasti 289 km/h, jolloin maisema näyttää vaihtuvan jo aika hyvään tahtiin. Giulia on upea auto ja mikä parasta, se soveltuu hienosti myös arkikäyttöön. Olisiko tässä vauhdikkaan perheenisän unelma? Hintakaan ei välttämättä ole este, sillä alkaen 114500 euron hinta tekee Qiulia QV:stä esimerkiksi BMW M3 sedania edullisemman hankinnan.