Käytetty halpa Porsche Jenkeistä? Tässä viisi alle 10.000 dollarin USA-Possua!

Porschet liitetään usein vauraaseen elämäntyyliin. Toisin kuin vaikka Ferrarit, Porscheja on mahdollista saada parhaimmillaan hyvinkin edullisesti, ainakin uusiin vastaaviin verrattuna. Käytetyt Porschet tuodaan tyypillisesti Saksasta, mutta voisiko niitä löytää halvalla muualtakin? Jos on vaikkapa tuomassa vanhoja Jenkkiautoja niiden synnyinmaasta, olisiko mitään järkeä ottaa kontintäytteeksi halpaa Possua? Seuraavassa on muutama nettipoiminta Pohjois-Amerikan Porsche tarjonnasta halvimmasta päästä, jotka kaikki ovat hintapyynnöltään alle 10 000 dollarin autoja.

1986 Porsche 944: 4987$

Euroiksi muutettuna noin neljällä ja puolella tonnilla pääsisi valkoisen 80-luvun stuttgartilaisen omistajaksi, mikä on jo halpa hinta Porschesta. Mittarissa on 99,200 mailia. Sisusta on nuhjaantunut, rattina on halpa tarvikeversio ja korissakin on sanomista. Rekisteritunnuksella tehtävä selvityskin paljastaa yhden kolaroinnin vuodelta 1995. Ei siis mikään helmi, mutta aito Possu alle viidellä tonnilla!


2002 Porsche Boxster: 5295$

Ei pitäisi olla yllätys, että uudemmista Boxsterit kansoittavat käytettyjen halvinta hintapäätä. Tällä autolla on ajettu hieman yli 100 000 mailia, ja vaihteistona on tylsä Tiptronic automaatti, mikä laskee selvästi haluttavuuskertoimia. Ajettavauudeltaan Boxsterit ovat kuitenkin hauskoja autoja, joten tästä saisi hupia koko rahan edestä.

2004 Porsche Cayenne S: 6405$

Uudemmista Porschen katumaasturit menettävät jälleenmyyntiarvoaan kaikkein nopeimmin. Tämän ei sinänsä pitäisi olla kenellekään yllätys, ja ainakin allekirjoittaneet mielestä ensimmäisen sukupolven Cayennet ovat ulkonäöltään melkoisen luotaantyöntäviä möhkäleitä – ainakin Possuiksi!

1987 Porsche 924 S: 6997$

Yksi listamme houkuttelevimmista on varmasti tämä siistikuntoinen 924. Tämän myynti-ilmoituksesta käy ilmi, että auto on ikäisekseen hyvin pidetty, joten kunto ei ole syy halpaan hintaan. Kyseinen malli vain sattui olemaan aikanaan Porschen halvin malli, joten arvostus ei koskaan ole ollut mitenkään suurellista. Korjausmielessä tämä olisi kuitenkin edullisuudellan listamme paras vaihtoehto.

1985 Porsche 928 S: 6999$

Toisin kuin edellinen Porsche, tämä malli edusti samaan aikaan valmistajansa vastakkaista hintapäätä, mikä tekee nykyisin näistä samanhintaisista autoista mielenkiintoisen parin. 928 herättää persoonallisesta muotoilustaan huolimatta kiinnostuksen, sillä onhan pellin alla sentään aito 8-pyttyinen vinkkeli! 928:n oli tarkoitus korvata legendaarinen 911, mutta toisin kävi. Nykyään 928-mallit eivät kuulu halutuimpien Possujen joukkoon, kun taas 911 on autoikoni, jota ei pikkurahalla ostella. 928 ei ole myöskään valmistajansa kaikkien luotettavimpien mallien joukossa, joten ostajalla olisi syytä olla myös varaa ylläpitää ostamaansa halpaa Saksanihmettä.