Keskisen Kello on noussut Suomen suurimmaksi kelloverkkokaupaksi

Keskisen Kello on Tuurin kyläkaupasta ponnistava koru- ja kellokauppa, joka on noussut liikevaihdoltaan Suomen suurimmaksi yksityiseksi kellokaupaksi. Syynä ei ole pelkästään Tuurin kyläkaupassa sijaitseva – pinta-alaltaan Suomen suurin – kivijalkamyymälä, vaan Suomen laajimman valikoiman omaava verkkokauppa, jonka hinnoittelu on kuluttajan näkökulmasta katsottuna houkutteleva.

Veljesten bisnes

Keskisen Kellon on perustanut Matti Keskinen ja yrityksen vetovastuussa ja pääomistajia ovat tänä päivänä hänen poikansa Jari ja Marko. Kaikkien tuntema kyläkauppias Vesa Keskinen on Jarin ja Markon veli, mutta hän ei ole Keskisen Kellon liiketoiminnassa mukana.

Keskisen Kello on verkkokaupan saralla pioneeri, sillä sen virtuaaliset ovet avautuivat jo vuonna 2009. Alkuun veljekset epäilivät verkkokaupan järkevyyttä, mutta huoli osoittautui nopeasti aiheettomaksi. Menestystekijöiksi Keskisen Kello mainitsee mm. asiakaspalvelun, jonka toimivuuden voi todeta esimerkiksi chatin kautta. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa vastauksen nopeasti. Myös verkkokaupalle tärkeä logistiikka ja sen nopeus on saanut kiitosta.


Kiinnostavimmat kellot

Keskisen Kellon verkkokaupasta löytyy runsaasti muotikelloja, mutta oma katseeni kääntyy luonnollisesti laatukellojen puolelle, joista etenkin Eternan, Oriksen ja Seikon tarjontaan suosittelen perehtymään.

Keskisen Kellosta voi ostaa mm. tämän suositun Seiko Prospex PADI -sukeltajankellon, jonka arvostelun voit lukea Tyyliniekasta.