Klassinen manga-tarina nähdään elokuvana huikein erikoistehostein – tekijänä Robert Rodriquez ja James Cameron

Elokuvamaailman tekijämiehet James Cameron ja Robert Rodriguez ovat luoneet japanilaiseen manga-tarinaan perustuvan sci-fi elokuvan, Alita: Battle Angel. Elokuvan traileri on nyt julkaistu ja se on pelottavan upea.

Elokuva perustuu Yukito Kishiro’s Battle Angel Alita manga -taruun, joka julkaistiin vuonna 1990. Se sijoittuu cyberpunk-tyyliseen tulevaisuuteen, missä hylätty Alita-cyborgi saa uuden elämän, kun robotiikkaan erikoistunut tohtori korjaa Alitan ja tekee tästä entistä ehomman. Alitasta tulee palkkionmetsästäjä, joka etsii roistojen lisäksi myös kadonnutta menneisyyttään.

Alita -elokuvan käsikirjoittaja ja tuottaja James Cameron tunnetaan useista jättibudjetilla tehdyistä elokuvista, kuten esimerkiksi Titanic ja Avatar. Terminator-elokuvien fanit muistavat hänet ehkä kaikkien aikojen parhaasta Terminator-saagan elokuvasta, Terminator 2:sta. Elokuvan toinen käsikirjoittaja ja ohjaaja Robert Rodriguez on mies elokuvien Sin City, Desperado, From Dusk till Dawn ja Machete takana.


Elokuvaa tähdittävät muun muassa Jennifer Connelly, Rosa Salazar (Alita), Eiza González, Christoph Waltz, Michelle Rodriguez, Ed Skrein ja Mahershala Ali.

Alita: Battle Angel -elokuvan ensi-ilta on 20.7.2018.