Kotimainen Linked By Music on uusi musiikkialan sosiaalinen yhteisöpalvelu

Linked By Music -palvelussa voi luoda oman musiikillisen CV:nsä, etsiä ja ostaa soittimia sekä löytää uusia harrastusmahdollisuuksia. Musiikkialan sosiaalinen yhteisöpalvelu lupaa mullistaa musiikinharrastajien verkostoitumismahdollisuudet ja helpottaa soitinten jälleenmyyntiä.

Linked By Music -palvelun avoin beta-versio julkaistaan tänään keskiviikkona 30.11.2016 Slush Music -kasvuyritystapahtumassa Kaapelitehtaalla.

– Musiikkiala on sosiaalinen ala, jolta on tähän asti puuttunut sille kohdennettu sosiaalisen median palvelu. Kun bändikavereiden ja soitonopettajien etsiminen sujuu vaivatta, ihmiset voivat helpommin nauttia musiikin tekemisestä yhdessä, sanoo yrityksen perustaja Vesa Robertsson.


– Tällä hetkellä musiikin tekemisen kysyntä ja tarjonta on hyvin pirstaloitunutta ja uusien mahdollisuuksien löytäminen toimii jo olemassa olevien suhteiden kautta. Haluamme yhdistää musiikin ammattilaiset, harrastajat ja kuuntelijat tavalla, joka rikastuttaa musiikin tekemistä ja kokemusta, Robertsson jatkaa.

Juuri julkistettua Beta-versiota voi käyttää osoitteessa www.linkedbymusic.com. Linked By Music tavoittelee palvelulleen 10 000 käyttäjää vuoden loppuun mennessä.