Kovaa peliä Houstonissa – tieraivo lähti käsistä

Houstonissa sattui viime viikonloppuna pieni välikohtaus, jossa kaksi autoilijaa ja heidän matkustajansa ottivat kunnolla yhteen.

Ei ole täyttä varmuutta siitä mistä tilanne alunperin alkoi, mutta videon tapahtumat etenivät seuraavasti: Avolavaa ajanut mies rauhoittelee naista, joka varsin uhkaavasti puhuttelee valkoisen auton kuljettajaa ja matkustajaa. Kun mies lähtee siirtämään avolavaa, saa nainen juomapullosta päähänsä, jolloin avolavakuskin päreet palavat ja hän juoksee autostaan potkaisemaan valkoisen auton maskia.

Maskin potkaiseminen saa valkoisen auton henkilöt raivon valtaan ja väli alkaa suomeksi sanottuna mättämään toisiaan turpaan. Siinä yhteydessä myös nainen saa kuonoonsa, mikä saa hetkeksi tilanteen rauhoittumaan. Avolavakuski menee hetken kuluttua autoonsa ja peruuttaa suoraan valkoisen auton keulaan ja pakenee paikalta. Valkoinen auto lähtee takaa ajoon, mutta tarina päättyy siihen.


Ilmeisesti kumpikaan osapuolista ei tehnyt asiasta rikosilmoitusta, sillä paikallisella poliisilla ei ollut hajuakaan tapahtumasta.