Lamborghini Urus -katumaasturi näyttää livenä vieläkin futuristisemmalta ja myös kuulostaa hyvältä

Lamborghini alkoi 80-luvulla valmistaa kulmikasta LM002-maasturia, jonka asiakkaita olivat lähinnä Hollywood tähdet ja muut autoista rahalla erikoisuutta hakevat. Laatikkomainen ajoneuvo oli kuitenkin liian kulmikas Lamborghiniksi ja se tuotanto loppui 90-luvun puolella.

Nyt tarjolla on, pitkän odotuksen jälkeen, Urus-katumaasturi, jonka ulkonäkö on melkoisen futuristinen. Yleensä konseptiautojen tuotantomalleista tulee hillitympiä, mutta Uruksen tapauksessa näin ei ole. Itse asiassa livenä nähtävä Urus on sarjatuotantoversiona ja eritoten luonnossa, mainoskuvien ulkopuolella, vieläkin futuristisemman näköinen, kuin sen aiemmin julkistettu konsepti.

Urus ei sovi harmaata ja hillittyä linjaa autossaan arvostavalle kuljettajalle, vaan ihmiselle joka haluaa näkyä. Ja se todellakin näkyy! Videolla nähtävä keltainen väri nostaa näkyvyyden potenssiin kaksi ja sokeakin huomaa auton, sillä myös äänimaailma on kunnossa. Auton käynnistys- ja ajoäänet on viritetty kohdalleen perinteitä kunnioittaen ja naapurin mummo tietää varmasti milloin Urus-mies tai -nainen on lähdössä kylille.