14 C
Helsinki
29.6.2017

Lifestyle

Jokamiehen grilliherkut – Meksikolaiset maissivartaat

Maissivartaita tähän tapaan saa meksikolaisista katuruokakojuista. Perinteisesti grillattu maissi uitetaan majoneesissa, hapankermassa ja limenmehussa sekä chilimausteissa. Ruoka viimeistellään gotija-juustolla...

Jokamiehen grilliherkut – Thaimarinoidut possunvartaat

Possunvartaiden makusinfonia syntyy marinadin useista eri mauista: kookoksesta, korianterista, kalakastikkeesta… Kalakastikkeen hajua ei kannata pelästyä. Vaikka haju on tuju,...

Jokamiehen grilliherkut – Pekonijalapenot

Jalapeno on juuri sopivan tulinen ja juustotäyte taas tuo sopivan vastapainon jalapenon tulisuudelle. Lisänä rapea, karamellisoitunut pekoni. Tuloksena täydellinen...

Jokamiehen grilliherkut – Burgerit

Hyvä burgeri syntyy mehevästä, grillissä kypsennetystä pihvistä. Pihvi ei kaipaa hirveästi erilaisia mausteita ja parasta olisi, jos pihviliha olisi...

Jokamiehen grilliherkut – Makkaran grillaus

Makkaraa grillatessa kannattaa viimeistään tässä kohtaa maistella kesän uutuuksia; aina voi löytää uusia lempimakkaroita. Meillä kokeilussa oli Kabanossi Habanero,...

Jokamiehen grilliherkut – Hunajakorianterikana

Kesä on grillauksen aikaa. Keräsimme kasaan muutaman reseptin, jotka onnistuvat joka mieheltä. Hunajakorianterikana Reseptin salaisuutena on hunajan makeuden, limen happamuuden sekä...

Jokamiehen kesäkeittiö: Maistuu myös miehille –salaatti

Tämän loistavan reseptin avulla meillä miesväkikin ahmii salaattia. Juju piilee salaatinkastikkeessa, joka on nopea ja helppo valmistaa. Kastikkeen voit...

Tässä on Reckless Loven Olli Hermanin uusi lelu – custom-Harrikka Penelope tehtiin räätälintyönä rocktähdelle

Reckless Loven laulaja Olli Herman kuuluu nykyään vannoutuneiden harrikkamiesten kastiin. Hänen tiensä kulki heti moottoripyöräkortin saamisen jälkeen Tampereen H-D-kauppaan,...

Hyvää Suomesta -ruokaemojit viestien mausteeksi

Suomi sai noin puolitoista vuotta sitten omat viralliset emojit, jotka kuvaavat perinteisiä suomalaisia asioita ja teemoja. Nyt Ruokatieto Yhdistys...