Saksalainen voiteluainevalmistaja julkaisi kuuman kalenterinsa – nopeita autoja ja kauniita naisia

Saksalainen LIQUI MOLY julkaisi vuoden 2019 kalenterinsa ja tuttuun tyyliin joka kuukaudelle on tarjolla nopeita autoja ja kauniita naisia.

Kalenterin kuvissa näkyy ennen kaikkea uusia urheiluautoja, kuten Lamborghini Aventador, Audi R8 V10 plus, Mercedes AMG GT S ja Dodge Charger. Positiivisesti joukosta erottuu 1981/82 DeLorean DMC-12, joka on tuttu muun muassa paluu tulevaisuuteen elokuvasta. Kyseinen auto on muuten ollut viihdetaiteilija Sammy Davis Juniorin omistuksessa.

LIQUI MOLYn markkinointijohtaja Peter Baumann kertoo kalenterin laadun vastaavan tuotteiden korkeaa laatua. Heidän ajatuksenaan oli myös tuoda hieman valoa ja piristystä autokorjaamoiden arkeen – kalenterin paperiversiot tulevat perinteisesti koristamaan korjaamohallien seiniä. LIQUI MOLY -kalentereita on julkaistu jo 20 vuoden ajan. Sinä aikana kalenterista on tullut todella suosittu. Kalenterin ensimmäinen kuukausi on tammikuun sijaan joulukuu, joten kuvia on yhteensä 13.


Kuluvan vuoden kalenteri myytiin loppuun jo vuodenvaihteessa. Sen vuoksi kalentereita painetaan tänä vuonna enemmän, eli peräti 176 000. Kalenteri on suunnattu ensisijaisesti LIQUI MOLY -asiakkaille. Pieni osa menee kuitenkin vapaaseen myyntiin. LIQUI MOLY -kalenterin voi tilata marraskuusta alkaen EU-alueelle tästä.

Valmis kalenteri esitellään Automechanika-messuilla Frankfurtissa ensi viikolla. LIQUI MOLYn osastolla on tarjolla maksuttomia kappaleita. Automechanika-messut järjestetään 11.–15. syyskuuta. LIQUI MOLYn löydät hallista 9.1 osastolta C06.

LIQUI MOLYn maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen kattavaan valikoimaan kuuluu noin 4000 kemiallista tuotetta – niin moottoriöljyjä, lisäaineita, rasvoja, tahnoja, suihkeita, autonhoitotuotteita, liimoja kuin tiivisteaineita. Vuonna 1957 perustettu LIQUI MOLY kehittää ja valmistaa tuotteensa yksinomaan Saksassa. Kotimarkkinoillaan yritys on lisäaineiden kiistaton markkinajohtaja, ja se valitaan toistuvasti parhaaksi öljymerkiksi. Yritys markkinoi tuotteitaan yli 120 maassa, ja sen liikevaihto oli 532 miljoonaa euroa vuonna 2017.