Mad Max 2 – Asfalttisoturi (1981) sisältää elokuvahistorian vaarallisimpia auto- ja moottoripyörästuntteja.

Australialaisen George Millerin vuonna 1979 ohjaama alkuperäinen Mel Gibsonin tähdittämä Mad Max –elokuva oli vain 400 000 dollaria maksanut indie-leffa, joka tuotti maailmanlaajuisesti ennätykselliset 100 miljoonaa dollaria. Se onkin edelleen yksi maailman tuottoisimpia suurten elokuvastudioiden ulkopuolella tehtyjä elokuvia. Elokuvan mukanaan tuoma kohu rajuista toimintakohtauksista, ja S&M-luokan nahka-asuihin pukeutuneista näyttelijöistä edesauttoi jatko-osa suunnitelmia, ja sellainen nähtiinkin kaksi vuotta myöhemmin.

Mad Max 2 – Asfalttisoturi (The Road Warrior) sisältää uskomattoman hienoja autostuntteja, joita ei ole tehty minkään valtakunnan tietokonetehosteilla.  Yksi leffan stunteista pitää sisällään moottoripyörän törmäämisen autoon, jonka seurauksena motoristi iskee jalkansa autoon, ja singahtaa pian taivaan tuuliin. Kohtaus näyttää katsojasta upealta, mutta stunttimies Guy Norrisin (sukua Chuckille?) ei oikeasti pitänyt paiskautua jalat edellä autoon. Törmäyksen voimasta auto nousi sen verran ilmaan, että Norrisin kintut ottivat siitä osumaa. Jos elokuvaa lähtee katsomaan hidastettuna kuva kuvalta, näkee miehen jalkojen vääntyvän täysin luonnottomaan asentoon! Lienee sanomattakin selvää, että Norris ei kävellyt omin jaloin kuvauspaikalta pois.


Seuraavana kuvauspäivänä stunttimies Max ”Mad” Aspin kaasutti 80 km/h nopeudella autollaan päin romuautoista kasattua estettä pyörien törmäyksen jälkeen autonsa kanssa ojaan. Kohtaus saatiin purkitettua ilman vakavia loukkaantumisia, mutta Aspin ei ollut tyytyväinen suoritukseensa. Niinpä kohtaus kuvattiin uudelleen seurauksella, että miehen selkänikamia napsahteli poikki hänen autonsa kieriessä romukasan raunioista ulos. Ihmeellistä sinänsä, että elokuvan lopun spektaakkelimainen takaa-ajajiaan pakenevan tankkerirekan kaatuminen saatiin kuvattua ilman vakavia loukkaantumisia. Yksi lopun takaa-ajokohtauksen vaikuttavimmista stunteista on Ford F100 pikkiksen rusentuminen kontaktitilanteessa kuorma-auton säiliövaunun kanssa.

Elokuvan aikaiset onnettomuudet eivät rajoittuneet pelkästään itse kuvauksiin, vaan myös kuvausten ulkopuolella sattui ja tapahtui. Max Aspinin vaimo Dale Aspin otti Mad Maxin kuvauksista vapaata toimiakseen sunttina toisessa tuotannossa. Siinä piti pudota vaijerista roikkuen kahden rakennuksen väliin, ja myös häneltä katkesi nikamia selästä stunttia tehdessä! Epätavallisin tapaturma Road Warriorin kuvausten aikaan oli kuitenkin stunttimies Kim Noycen onnettomuus moottoripyörällään. Mies oli saanut päivän vapaaksi elokuvanteosta, kun hän päätti purkaa tylsistymistään piipahtamalla kuvauspaikalla. Matkalla hän ohitti kamelikaravaania, jonka ratsastajia tervehtiessään eräs kameleista pelästyi moottoripyörän pärinää potkaisten Noycen takajaloillaan kunnon ilmalennon arvoisesti pois pyöränsä selästä. Nämä kaikki lukuisat tosielämän onnettomuudet nostavat entisestään tämän hienon apokalyptisen autoleffan tunnelmaa, kulttikamaa!