Maria Sharapova ja Porsche Boxster Spyder – kumpi on kuumempi?

Tenniksen supertähti Maria Sharapova pistäytyi Wimbledonin tennisturnausta odotellessa Mayfairin Porsche Centressä ja otatti itsestään kuvasarjan uudenkarhean Porsche Boxster Spyderin kanssa. Sharapova on Porschen maailmanlaajuinen lähettiläs ja myös Porsche-fani. Hän kertoi odottaneensa suuresti uuden Boxsterin koeajoa ja kehui autoa upeaksi.

Uusi Porsche Boxster Spyder on varustettu 3,8 litraisella 375 hevosvoimaisella moottorilla, mikä saa auton kiihtymään sataseen 4,5:ssä sekunnissa ja mahdollistaa 290 km/h huippunopeuden. Spyder on saanut uudet jarrut 911-mallista ja alusta on nyt 20mm matalampi. Painoa Spyderillä on vain 1315 kiloa, joten ajo-ominaisuudet ovat varmasti taattua Porsche -luokkaa. Keskimoottorinen ja kaksipaikkainen Boxster Spyder tulee liikkeisiin heinäkuussa.

Wimbledonin tennisturnaus alkaa maanantaina 29.6.2015


Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder Maria Sharapova in New Porsche Boxster Spyder