Marshall London – ehkä markkinoiden kovaäänisin älypuhelin

Marshall London phone

Marshall on legendaarinen kaiutin- ja kuulokevalmistaja, jonka tuotteet ovat kulkeneet lukuisien bändien matkassa pitkin maailman esiintymislavoja. Nyt yhtiö on astunut myös älypuhelinmarkkinoille.

Marshall London on valmistajan mukaan ehkä maailman kovaäänisin älypuhelin. London on suunnattu erityisesti musiikkia kuuntelevalle asiakaskunnalle ja puhelin tarjoaakin huippuluokan äänentoiston. Puhelimessa on kaksi bassobuusterilla varustettua kaiutinta ja hifi-luokan äänikortti/vahvistin. Puhelin kykenee toistamaan häviöttömät FLAC-tiedostot kristallinkirkkaasti ja myös vanhemmat musiikkitiedostot kuulostavat paremmalta kuin missään muussa älypuhelimessa.

Äänentoiston lisäksi Marshall London -älypuhelimessa on stereomikrofoni, jonka avulla hyvälaatuisen demonauhan tai konserttitaltioinnin teko onnistuu näppärästi. Mikrofonissa on hälyäänien suodatus, joten vain oleellinen taltioituu muistikortille.


Marshall Londonissa on kaksi stereoplugia kuulokkeille tai ulkoisille kaiuttimille ja ulostulojen äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen. Sisäänrakennetulla EQ:lla saadaan säädöt kohdalleen ja M-pikanäppäimellä pääsee suoraan soittimeen. Londonissa on myös analoginen säädinpyörylä, jolla esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätö on helppoa ja tarkkaa.

London -älypuhelimen ulkonäkö on tuttua Marshall tyyliä ja sitä ilmentää mattamusta nahkamainen kuori ja messinkisomisteet, sekä messinkinen säädinpyörä. Puhelin pysyy kuoren materiaalin ansiosta hyvin kädessä ja epätasaisella tai tasaisella alustalla.

Marshall London tulee myyntiin 22 maassa elokuun alussa ja on sen jälkeen tilattavissa Marshalin nettikaupasta.

Ehdottomasti jokaisen rokkarin tai wannabe-rokkarin apulainen!

Marshall London

Marshall London

Marshall London