Mercedes-Benz E-luokan 2016 mallin salakuvat ja video

Vuoden 2016 E-mersun sedan on jo bongattu liikenteessä ja sen verran vaatimattomissa ”maastokuvioissa”, että uudet piirteet näkyvät jo selvästi.

W213-koppaisen E-mallin keula on hyvin samankaltainen nykymallin kanssa, mutta ajovalot ovat muuttuneet samaan suuntaan kuin mitä on jo nähty CLS:n ja Shooting Braken keulalla. Sivupeilit on muotoiltu uusiksi ja ne näyttävät nyt samanlaisilta kuin muissakin mallissa A:sta G:hen.

Suurimmat muutokset ovat selvästi tapahtumassa perän alueella. E-luokalle tunnusomaiset suuret ja suorakaiteen muotoiset valot ovat väistymässä ja tilalle on tuotu uudesta C- tai S-mallista tutut perävalot. Onko Mercedes astumassa samaan kuoppaan Audin ja BMW:n kanssa, eli jatkossa C, E ja S-luokka ovat kuin erikokoisia toistensa kopioita?


Uusi E tehdään samalle pohjalle kuin W205 C-malli, tosin sitä on venytetty hieman, jotta matkustamossa olisi enemmän tilaa. Uusia moottoreita on myös luvassa, sekä bensa että diesel malleina. Huhut kertovat, että Mercedes kehittää uutta 2.9-litraista rivikuutosta, mutta nähtäväksi jää, tuleeko se uuteen E-mersuun.

Mercedes-E-2016-2

Mercedes-E-2016-3