Miesten Tampere: Vanhoja autoja, musiikkia, kulttuuria ja terveyttä Sampolassa

Miesten Tampere on tapahtuma, jonka tieto- ja toimintapisteissä tapaa tamperelaisia harrastusporukoita ja yhdistyksiä, joiden toiminnassa miehet ovat vahvasti mukana. Tapahtumassa voi mm. tutustua alueen kalastusmahdollisuuksiin, ihailla vanhoja autoja tai löytää itselleen sopivan tavan tehdä vapaaehtoistyötä. Miesten kansalaistalo Mattila tarjoaa tapahtumavieraille ilmaiset makkarat.

Ohjelma, lauantai 7.11.2015

Klo 12.00 – 15.00 Tieto- ja toimintapisteet auki
Testaa pöytäfutistaitojasi Mattilan olohuoneessa, kuule Tampereen kalastusmahdollisuuksista tai liity vapaaehtoistyön porukkaan. Ihastele vanhoja autoja tai testauta verenpaineesi. kolmatta kymmentä tamperelaista kulttuuri-, liikunta- ja sosiaalialan toimijaa. Pihalla jaossa ilmaista makkaraa tapahtumavieraille.

Klo 12.00 Vuoden miestoimija -palkinnon jako
Tampereen miestyön verkosto jakaa tunnustuspalkinnon.


Klo 12.30 – 13.00 Mieskuoro Kelot
Perinteinen mieskuorokonsertti juhlasalissa

Klo 13.00 – 15.00 Tampereen Miespäivien ohjelmaa: Ville Kivimäki: Murtuneet mielet
Samanaikaisesti järjestettävät Tampereen Miespäivät osallistuvat Miesten Tampere -tapahtumaan. Tilaisuudessa Matti Mäkelä haastattelee tutkija/kirjailija Ville Kivimäkeä. Keskustelussa keskitytyään Kivimäen teokseen Murtunut mieli. Puheenvuoron pitää myös sotaveteraani Pentti Kuurankorpi.

Klo 13.30 – 14.15 Puhallinorkesteri Mansetti
Puhallinorkesteri Mansetin konsertissa menevää – kansainvälistäkin- tunnelmaa juhlasalissa.

Klo 15.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtumassa mukana: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Miesten kansalaistalo Mattila, Harrastuskalastusseura Tärppi, Miessakit ry, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Ylöjärven mobilistit – vanhoja autoja (säävaraus), Tampere Cricket Club,  Tampereen reserviläiset, Kulttuuri- ja liikuntaluotsit, Matrocks: Me miehet -tuokiot, ym.