Miljonäärinyrkkeilijän loistoautoja kuljettanut rekka paloi poroksi

Floyd Mayweather on nyrkkeilijä, jonka nimi tunnetaan. Hän on muun muassa voittanut putkeen 49 ottelua, mikä on sama kuin legendaarisen Rocky Marcianon ennätys. Mayweather on myös tienannut rutkasti rahaa voitoillaan ja hänen omaisuutensa arvo on jo yli 400 miljoonaa dollaria.

Hän on myös tottunut käyttämään ja näyttämään rahojaan. Mayweatherin autokokoelmakin on näkemisen arvoinen. Tallista löytyy useita eri malleja merkeiltä Rolls Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Bugatti ja Mercedes. Hän myös osti taannoin erittäin harvinaisen Koenigsegg CCXR Trevitan, minkä kauppahinta oli miltei viisi miljoonaa dollaria.

Phoenixin edustalla liikkunut Mayweatherin loistoautoja kuljettanut rekka paloi äskettäin poroksi ja liekkien nielaisemaksi joutui ainakin kaksi Rolls Roycea, yksi Bentley ja yksi kustomoitu Jeep Wrangler. Autojen yhteisarvo ei ole tiedossa, mutta Mayweatherin edustaja kommentoi, että autot oli vakuutettu. Tapauksessa ei vahingoittunut kukaan, ja tuskin neljän auton poroksi palaminen hetkauttaa monimiljonääriä.