Minimalistisen massiivinen Honor 8X myyntiin

Honor 8X

Yksi syksyn näyttävimmistä puhelinuutuuksista, Huawei Honor 8X, saapui juuri kauppojen hyllyille, jossa se erottuu joukosta suurella 6,5-tuumaisella FullView-näytöllä ja valoa taittavalla lasisella rungolla.

Isosta näytöstä huolimatta ja markkinoiden parhaimpiin kuuluvasta 91 % ruutu-runkosuhteen ansiosta, puhelin ei kuitenkaan tunnu massiiviselta ja se kulkee kätevästi mukana tilanteesta toiseen. Suurelta näytöltä muun muassa sähköpostien ja dokumenttien käsittely onnistuvat helpommin. Oikeuksiinsa Honor 8X pääsee myös viihdekäytössä, kuten YouTuben selaamisessa, elokuvien katselussa ja mobiilipelaamisessa, jota vauhdittaa entisestään puhelimen sydämessä sykkivä GPU Turbo.

Honor 8X

Honor 8X:n muotoilu noudattaa minimalistista linjaa, jossa vähemmän on enemmän. Metallinen keskireunus ja heijastava 2.5D-lasinen takakansi luovat toimivan yhdistelmän, joka myös näyttää kauniilta. Puhelimesta löytyy 20+2 megapikselin takakamera sekä 16 megapikselin etukamera, joissa on keskitytty pikselimäärän kasvattamisen sijaan pikseleiden koon kasvattamiseen nelinkertaiseksi aiempaan verrattuna.


Honor 8X sisältää myös TüV Rheinlandin sertifioiman, uuden sukupolven Eye Comfort -silmänsäästötilan, joka estää silmän väsymistä vähentämällä sinistä valoa. Uusi näyttöteknologia sopeutuu mainiosti niin suoraan auringonpaisteeseen kuin yön pimeyteen.

Honor 8X

– Haluamme tuoda lippulaivamalleista tutut ominaisuudet yhä useamman ulottuville. Honor 8X:n myötä nämä ominaisuudet ovat tarjolla kuluttajille, jotka etsivät edullista puhelinta ilman kompromisseja, kertoo Honorin Suomen markkinointipäällikkö Essi Kautonen.

Honor 8X on myynnissä suositushintaan 299 euroa (64 Gt) ja 329 euroa (128 Gt). Suomessa tuote on saatavilla sinisen, mustan ja punaisen värisenä.