Miss EW 2017 -luomumissikisan voittajat kruunattiin Ilveslinnassa

Viime lauantaina valittiin historian ensimmäinen Miss EW 2017 -luomumissi ja kilpailun voittajaksi kruunattiin 23-vuotias turkulainen Karita Haapanen. Perintöprinsessoiksi valittiin 20-vuotiaat tamperelaiset Josefiina Kähönen (1.) ja Henna Hakala (2.). Yleisön suosikiksi valittiin 19-vuotias hämeenlinnalainen Nuppu Eloranta.

Miss EW 2017 -kilpailuun haki satoja tyttöjä, joista vain kymmenen ylsi finaaliin. Kilpailun tuomaristossa nähtiin legendaarinen tv-kasvo Riitta Väisänen, Niinattaren omistaja Niina Kuhta ja Iltalehden toimituksen edustaja Leena Ylimutka. Tuomareiden mukaan taso oli todella kova ja tehtävä ei ollut missään tapauksessa helppo. Kilpailun artistivieraana nähtiin Riku Torkkeli.


Miss EW 2017 Karita Haapanen:

6. Karita Haapanen 23v. Turku
6. Karita Haapanen 23v. Turku
6. Karita Haapanen 23v. Turku
Karita Haapanen
Karita Haapanen
Henna Hakala, Karita Haapanen ja Josefina Kähönen

Kilpailun artistivieras Riku Torkkeli

Miss EW 2017 -kilpailua emännöinyt Henna Peltonen oli positiivisesti yllättynyt kilpailun suosiosta ja hakemusten määrästä.

Olen saanut valtavasti kiitosta siitä, kuinka tusinakisojen ohelle on kaivattu juuri tällaista kauneuskilpailua, jossa tuodaan esiin perinteistä sekä luonnollista naiskauneutta. Ihmiset kaipaavat entisajan missikisojen tuntua ja sitä aitoutta.

Tässä kilpailussa ei missään nimessä haeta kohumissiä vaan hyvää ja helposti lähestyttävää esikuvaa etenkin nuorille. Miss EW kilpailun ohella halusin ja haluan myös jatkossa tuoda esiin myös Suomen historiaa sekä upeaa luontoa, jotka sopivat hyvin tällaiseen Suomineito teemaan.

Vaikka virallinen haku ensi vuoden Miss EW kisaan ei ole vielä käynnistynyt, hakemuksia ensi vuoden kisaan satelee jo nyt!

Henna Peltonen on tv-kasvo, tanssija, laulaja, malli, fitness urheilija, kehätyttö, juontaja, kalenterityttö sekä kahden lapsen äiti.

Henna Peltonen, Karita Haapanen ja Josefina Kähönen

Tarinoita ja runsaasti kuvia Miss EW 2017-kilpailun varrelta nähtävissä Henna Peltosen blogissa!

Kuvat: Mainosstudio Sanna H.
Missien iltapuvut: Niinatar.
Tyttöjen meikit ja kampaukset: Laura Kallio/Salon Sereno, Edla Koho/Pikku Spa, Iitu Kettunen, Minna Vänttinen

Kiitokset: Pokaalipojat, painetut paidat, kukkakauppa Lund, Café Herkkuhetki, Prenta,
Glitter, Joe Blasco, Vallesmanni, studio Divino, hersecret.fi, Deal Henkilöstöratkaisut Oy, Ilveslinna ja Janne Hyrkäs