Miten tämä on mahdollista? Tiekaide lävisti BMW:n kuin vaahtokarkin!

Muistoissa lapsuuden leiritulilta vaahtokarkin lävistäminen metallisella varrastikulla oli helppoa kuin heinänteko. Juttumme Bemarin voi kaikesta päätellen myös lävistää samaan tapaan, sillä kuvissamme esiintyvä baijerilainen on ottanut todella hurjalla tavalla kipeää. Etelä-Afrikkalainen jalkapallonpelaaja Rooi Mahamutsa oli ajelulla valkoisella 3-sarjan BMW:llään, kun herralla niin sanotusti hieman lipsahti. Märkä tie ja menohalut saivat tällä kertaa aikaan tuhoa, jossa tiekaide lävisti auton tuulilasista tunkeutuen peräosasta ulos! Metallinen kaide jätti Bemun nököttämään kuin namun vartaaseen.

Mikä onnettomuudessa oli kaikkein ihmeellisintä, niin Mr. Mahamutsa käveli pian tällin jälkeen omin avuin ulos seivästetystä autostaan. Erikoinen tapahtumasarja sai alkunsa Orlando Piratesin pelaajan ajelutuokiolla Marlboron alueella, joka on osa Johannesburgin miljoonakaupunkia. Onnettomuuskuvista on haasteellista tulkita, miten ihmeessä Bemari on päätynyt tällä tavoin kaiteen ruhjomaksi. Ainakin Suomessa tiekaiteet on asennettu kulkemaan maan sisään kaiteen aloitus- ja lopetuskohdissa. Onko kovalla vauhdilla kulkenut auto onnistunut jotenkin nostamaan kaiteen pään niin, että se on pystynyt lävistämään auton?


Todennäköisempää olisi, että tiekaiteen pääty on ollut tuulilasin korkeudella jo valmiiksi, ja se on siten lävistänyt kovaa vauhtia iskeytyneen auton. Joka tapauksessa on käsittämätön ihme, että kukaan selviää ilman naarmuja tällaisen tuhon keskeltä. Selitykseksi ei kelpaa edes se, että Etelä-Afrikan autot kuuluvat oikeanpuoleisen ohjauksen maihin. Mahamutsalla on pakko olla loistavat välit luojansa kanssa. Ihan äkkiä ei myöskään kannata luottaa omaan tuuriinsa sököringissä, jos tämä potkupallonpelaaja istuu samassa pöydässä korttiensa kanssa…