Mittapuku on jokaisen miehen ulottuvilla

Ensivilkaisu Herrainpukimon mittavaatteisiin

Mittavaatteita pidetään lähtökohtaisesti kalliina ja hintaa onkin yleensä enemmän kuin ns. valmisvaatteella. Aina ei näin kuitenkaan ole, josta kenties parhaimpana esimerkkinä ovat lukuisat netissä itsepalveluperiaatteella toimivat mittapaitavalmistajat, jotka tarjoavat tuotteitaan jopa alle sadan euron hintaan. Tämä on erittäin kohtuullinen hinta verrattuna tunnettujen merkkivalmistajien valmispaitoihin.

Pukujen osalta kilpailua on vähemmän, sillä puvun valmistaminen on monimutkaisempi prosessi ja työvaiheita on enemmän kuin paidoissa. Lisäksi puvussa on istuvuuden kannalta niin monta liikkuvaa osaa, jotka vaikuttavat toisiinsa, joita ei maallikko pysty huomioimaan. Tästä johtuen mittapuvun hankkiminen on aina järkevää tehdä asiansa osaavan yrityksen toimesta paikan päällä.

Uusimpana tulokkaana Herrainpukimo

Suomessa mittapukuja tarjoaa useampi toimija, joista tuorein ja monella tapaa mielenkiintoisin tulokas on turkulainen Herrainpukimo. Herrainpukimon liiketoiminta sai alkunsa reilu kaksi vuotta sitten kun Keikari.com -tyylifoorumilla pyörineet kaverukset rohkaistuivat perustamaan yrityksen, jonka tarkoituksena oli tarjota laadukkaita vaatteita suomalaisille.


Herrainpukimon kärkituotteena oli ja on tänäkin päivänä mittapaidat. Tämän rinnalle yritys etsi koko ajan sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa he voisivat tarjota asiakkaille pukuja, irtotakkeja ja -housuja mittatilauksena. Tänä keväänä viimeinkin tärppäsi ja pilottiasiakkaina toimineiden vaatteet saapuivat omistajilleen.

Vastasiko laatu odotuksia? Mitä vaatteet maksavat? Lue lisää Tyyliniekasta.