Muskeliauto syöksyi yleisön joukkoon autotapahtumassa – väkijoukko raivostui

Autotapahtumien yhteydessä nähdään usein myös autojen revittelyä ja kuljettajat saattavat innostua polttamaan kumia ja piirtelemään donitseja asvaltin pintaan. Homma voi joskus myös lähteä niin sanotusti lapasesta, kuten äskettäin Californiassa pidetyn Big Bang Meet -autotapahtuman yhteydessä.

Osavaltion suurimmaksi autotapahtumaksi mainostetussa Big Bang Meet -autoharrastajatapaamisessa sattui vakava onnettomuus, jossa Mustang-kuski kurvaili autollaan suoraan, vaarallisen lähellä olleeseen, väkijoukkoon.

Videolla nähdään tilanne, jossa valkoisen avo-Mustangin kuljettaja menettää autonsa hallinnan ja syöksyy yleisön joukkoon kaataen useamman katsojan kumoon. Tilanne kärjistyy nopeasti ja väkijoukko reagoi raivolla. Ihmiset alkavat hakata ja potkia Mustangia. Kuljettaja pysyy autossaan ja yrittää ajaa autoaan rauhallisesti pois väkijoukosta, mistä yleisö vain hermostuu lisää.


Ford Mustang -muskeliautot ovat jostain syystä olleet osallisena useissa autotapahtumien yhteydessä sattuneissa onnettomuuksissa, mitä on aina edeltänyt pieni näytösluontoinen ajo. Todisteet löytyvät YouTubesta hakusanoilla ”Mustang”, ”crash”, ”car meet”.