Näihin autoihin on istutettu uskomattoman isot renkaat. Onko tässä enää mitään järkeä?

Entistä suurempien auton vanteiden villitys taisi alkaa viimeistään joskus 90-luvun hämärissä. Kun naapurin Pera osti aikanaan Mondeoonsa 16-tuuman kiekot oli tietenkin luonnollinen valinta yrittää mahduttaa vähintään saman kokoiset omaan Puntoon. Varustekilpa on sittemmin mennyt naurettavuuksiin, kun varsinkin kuvissa Amerikan ihmemaalta nähdään toinen toistaan isompia rengasvirityksiä. Ovatko alla olevat rakennelmat jo mauttomuuden huippuja, vai kenties osoitusta jostain korkeammasta älyllisestä voimasta, joka aukeaa vain harvoille ja valituille?

Chevrolet Caprice jostain 80-luvun lopulta. Kori yllättävän tyylikäs hirveää katto-osan lärpäkettä lukuun ottamatta. Näissä Chevyissä on ennenkin nähty isoja vanteita, ja nämä vielä menettelevät, ainakin tässä seurassa!


C6-Vette. Musta ja keltainen natsaa kivasti. Mitään muuta hyvää sanottavaa ei tästä rakennelmasta tosin keksi. Ei ainakaan selvin päin.

Limusiinimaasturi? Vain Amerikassa voidaan tehdä jo valmiiksi järjettömästä autosta entistä järjettömämpi.

Tämä Land Cruiser on saanut alleen 40-tuuman(!) vanteet. Toimisi oikein hyvin, jos saisi omasta iästään muutaman kymmenen vuotta pois. Näyttää nimittäin Hot Wheelsin leikkiautolta.

Hummer H3 ja hevosvankkurin renkaat! Tällä villin lännen Hummerin omistajalla on huumorintaju kohdillaan. Lähtisin kaljaseuraksi koska vaan.

Kun Deep Purple jää eläkkeelle hommia jatkaa Light Purple. NOT!

Ennen oli naisilla pitkät helmat ja autoilla korkeat. Nykyään on toisinpäin.

Tämä Explorer ei itse asiassa ole edes kovin kamala. Ainakin jos tykkää mintusta.

60-luvun Chevrolet Impalat nähdään yleensä maata viistävinä low ridereina. Tälle omantienkulkijalle ei kukaan ole muistanut kertoa, että tyyliä ei voi ostaa dollareilla.