Nainen yritti paeta kolaripaikalta – mies hyppäsi konepellille ja pysytteli kyydissä kilometrin verran

Videolla nähdään pätkä tapahtumasarjasta, joka alkoi siitä kun muuan nainen kolaroi Fiatillaan Robert Stefanin autoa. Nähtävä osuus on koko tapahtumasarjan huipennus, missä Stefan makaa Fiatin konepellillä ja on matkustanut siinä yli kilometrin matkan.

Kaikki alkoi siitä kun Robert Stefan istui autossaan odottaen liikennevalojen vaihtumista. Tytärtään kouluun viemässä ollut nainen ajoi yhtäkkiä päin Stefanin autoa Fiatillaan ja yritti samantien paeta kolaripaikalta kurvaamalla Stefanin ohitse. Stefan oli lähtenyt autollaan naisen perään ja yrittänyt turhaan saada naista pysähtymään.

Viimein nainen oli pysähtynyt punaisiin valoihin, jolloin Stefan oli kiiruhtanut naisen auton eteen, estääkseen tätä pakenemasta. Nainen oli kuitenkin laittanut lapun lattiaa vasten ja yrittänyt ajaa Stefanin ylitse. Stefan oli hypännyt mahalleen Fiatin konepellille ja pitänyt kiinni tuulilasinpyyhkijöistä.


Melkein kaksi kilometria kestäneen ajon jälkeen nainen oli päätynyt ruuhkaan ja joutunut pysäyttämään autonsa. Nainen oli perustellut toimiaan väittäen, että hän ei ollut kolaroinut Stefanin kanssa ja että hän oli luullut, että mies seuraa häntä. Hän väitti olleensa sokissa ja pelänneensä, että mies osuu häneen.

Bukarestin poliisi tutkii asiaa parhaillaan ja Stefan haluaisi naiselle syytteen murhayrityksestä. Melkoista hommaa Romaniassa…

Julkaissut Robert Stefan 11. marraskuuta 2015

Jos video ei näy, voit katsoa sen Facebookissa tästä.