Nopea auto + matkustajan isot rinnat = pomppivaa ykkösluokan viihdettä.

Netti on pullollaan mainioita videokoosteita, joissa hyvin varustetun ja niukasti puetun matkustajattaren puskurit hytkyvät kiihdyteltäessä nopealla autolla. Tämän jutun lopusta löytyvässä koosteessa seuralainen vaihtuu jatkuvasti, kuten pelimiehen videoilla kuuluukin.

Rintojen ohella huomion varastaa myös neitokaisten riemukkaat kiljahdukset, sekä yleinen onnellisuus naisen saadessa kunnon kyytiä isännän autolla. Tällaisen kyydityksen jälkeen adrenaliini virtaa, ja neitsykäinen on taatusti täpinöissään.

Pelimiehellä pitää ehdottomasti olla tarpeeksi nopeasti kiihtyvä räyhäkkään näköinen kulkupeli. Jos massipussi ei aivan veny Ferrari-luokan virityksiin voi käytettyjen markkinoilta löytää hyvällä tuurilla enemmän tai vähemmän rakennellun pelin. Tällaisen jopa nelosella alkavan kiihtyjän voi hyvällä tuurilla jostain Nettiautosta saada jopa alle kymppitonnilla.


Eri asia on miten ostos kestää ajoa, ja kuinka kalliiksi viime kädessä tällaisen auton ylläpitäminen ja korjaaminen tulee maksamaan. Jos kuitenkin tahtotilana on kuunnella vierustoverin kiljumista, niin tällaiseen hauskanpitoon ja lämmittelyyn on nopeasti kiihtyvä auto enemmän kuin paikallaan. Autossa normaalisti eteenpäin kuvaava Go Pro -kamera saattaa hötäkässä kääntyä etuistuimen suuntaan, jolloin käytössä on myös mukavia muistoja jälkeenpäin katseltaviksi. Ja kiihdyttelyt tehdään tietenkin nopeusrajoitusten puitteissa tai radalla, kuten kunnon pelimiehillä on tapana.

Katso video tästä: