Nyt oli huonoa tuuria – australialaismies ryöstettiin sillä aikaa, kun hänen Ferrarinsa paloi poroksi

Joskus asiat eivät vain mene niin kuin Strömsössä. Australialainen Tan Shukla sai kokea tämän viime lauantaina, kun hän oli ajelemassa Ferrari 360 Spiderillaan Sydneyssä. Shukla pysäköi Freemont Street -nimisen kadun varteen nostaakseen pankkiautomaatista rahaa, ja silloin asiat alkoivat mennä pieleen pahan kerran.

Miehen keltainen Ferrari syttyi nimittäin yhtäkkiä palamaan, ja Shukla yritti suorastaan epätoivoisesti tukahduttaa liekkejä. Ohikulkijatkin tulivat apuun, mutta osalla heistä oli kaikkea muuta kuin vilpittömät aikomukset.

Shuklan juuri pankkiautomaatista nostamat rahat nimittäin ryöstettiin sillä aikaa, kun hänen huomionsa kiinnittyi liekehtivään Maranellon oriin. Ja tässä ei ollut vielä kaikki, vaan myös Ferrari-kuskin pankkikortti ja läppäri lähtivät samalla rosvojen matkaan.


Palokunta tuli paikalle hetkeä myöhemmin, mutta ”SEXYF1”-kilvillä varustettu avo-Ferrari ehti jo palaa poroksi. Auto näyttää sen verran pahasti kärähtäneeltä, että siitä ei taida enää olla kuin varaosiksi. Palon syytä ei ole vielä pystytty selvittämään, mutta se alkoi ilmeisesti Ferrarin moottoritilasta. Voimme siis vain toivoa, että Ferrari-kuskin vakuutukset olivat kunnossa.

Olisikohan Shukla joutunut ryöstön kohteeksi vaikkapa Toyotan ratissa vai katsoivatko varkaat palavan Ferrarin omistajan otollisemmaksi kohteeksi pahoille aikomuksilleen?

https://www.youtube.com/watch?v=Reymz3aNL9w