Nyt on huumori huipussaan: Vanhaa Opelia kaupitellaan paljailla pyllyillä!

Mainosmaailman pitkiin perinteisiin kuuluu paljas pinta, koska seksi nyt vain sattuu kiinnostamaan ihmisiä, ja sitä kautta vetämään heidän huomionsa. Automaailma ei ole tässäkään asiassa poikkeustapaus, vaikka jostain 70-luvun autonäyttelyiden yläosattomista mallikaunottarista onkin Me Too -kampanjoiden siivittäminä laskeuduttu 2000-luvun poliittisen korrektiuden vuosikymmenille.

Huumori kuuluu myös olennaisena osana mainoksia, ja parhaiten sitä meille tarjoillaankin usein vähemmän virallisia kanavia pitkin. Facebookin Marketplace-myyntisivusto on eräs näistä kanavista, joissa kansalaiset voivat itse väsätä omia pikku myynti-ilmoituksiaan, ja kaupata vaikka mummolta joululahjaksi saatuja villasukkia, tai vaikka epäkuntoon mennyttä vanhaa partakonetta. Löytyypä ilmoitusten joukosta myös vaatemyynti-ilmoituksia poseeraavien omistajamallien kera, joissa joskus myydään vaikkapa ihonmyötäisiä leggingsejä, tai jopa käytettyjä rintaliivejä, jotka ainakin allekirjoittaneelle ovat tuottaneet tahattomia vahinkoklikkauksia.

Näiden välimaastoon sijoittuu ratkiriemukas Opel Omega -myynti-ilmoitus, joka ainakin vielä jutun kirjoitushetkellä houkutteli klikkaamaan satunnaissurffaajia kahden paljaan takaliston voimin. Myöskään itse kohteen kuvaustekstissä ei turhaan ole säästelty tunkemasta kieltä poskeen, vai miltä kuulostaa auton ostajalle luvatut kuitit ”Motonetista ja Alkosta”, tai lupaus laittaa ”auton ostajalle pakettia Sulttaaneja mukaan, vaikka eihän niille tuskin ole tällaisella autolla tarvetta”.

Lue alta kokonaisuudessaan auton myynti-ilmoitus, tai kokeile tästä linkistä onko ilmoitus vielä olemassa Facebookissa!


Opel Omega 2.2

Pälkäne, Länsi- ja Sisä-Suomi

1 400 €

Nyt on kaupan helvetin hieno Opel Omega 2.2 litraisella koneella ja vielä manuaali! Autostahan piti alunperin tulla talvipulkkien eliittiä, mutta rahatkin uppos viinaan ja naisetkaan ei oo ilmasia. Omega on varustettu tehtaan lukkoperällä joka suorastaan huutaa levittämään penkkoja talven liukkailla. Alla on 16″ Opelin alumiinivanteet lähes uusilla nastoilla. Autoon oon tehty juuri perushuolto jonka yhteydessä vaihdettu oikean takapyörän napa ja laakeri. Kuitteja saa mukaan muunmuuassa alkosta ja motonetistä. Leimaa autosta löytyy ensivuoden maaliskuun loppuun mutta haen lisämaksusta uuden leiman ostajalle. Opelilla on ajettu 264tkm ja vuosimallihan oli 2001.

Autossa tulee mukaan oston yhteydessä:

– 2,5″ suora putki jonka tekijä ollut vähintään 2-promillen humalassa, sillä putki on 10cm liian pitkä ja 5cm liian alhaalla. (Vakioputki mukaan tai laitetaan paikalleen pyynnöstä)

– Kesävanteet täysin käyttökelvottomilla kumeilla, mutta paketti Sulttaaneita mukaan (niille tuskin? tällä autolla tarvetta).

– Toiset ehjät umpiot sekä muita varaosia.

Kyseessähän ei ole uusi eikä täydellinen auto vaan talvipulkaksi tehtaalta asti suuniteltu rässi mutta pitäähän tästä viatkin kertoa. Vikalista on siis yhtä pitkä kuin omistajan vehje eli aika olematon.

– Kardaanin tukilaakeri pompottaa hieman matalilla kierroksilla mutta ei todellakaan haittaa ajoa, osa löytyy valmiina mutta jäänyt vaihtamatta kun vika ei ollutkaan huomattava.

– Käynti suoralla putkella on hieman heikko verrattuna vakioputkistoon mutta ei sammu.

– Maalipinnat eivät ole täydellisiä mutta ruostetta ei löydy.

– Töötti toimii heikosti mutta johtuu kosketus häiriöstä,mutta toimii kun kunnolla painaa.

– Takapenki takavalot ovat ekoystävällisiä eli ne eivät toimi.

Vaihdossa saa ehdottaa mitä tahansa sitten naapurin polkupyörästä älykelloon ja kaikkea väliltä. Hintakin on vielä sovittavissa joten laita rohkeasti tarjousta tulemaan sen mukaan mitä oma tai isin lompakko kestää!