Onko autosi epäsiisti? Ei hätää, nämä oksettavan likaiset autot tuovat paremman mielen.

Onko Mersusi lattialla nöyhtää? Pyöriikö Escorttisi jalkatilassa tyhjiä pulloja? Vai onko Skodassasi vielä takaselkänojissa suklaatahrat, jotka veljenpojan muksut sotki vuonna 2006? Arvon lukijat, nämä eivät ole vielä yhtään mitään. Jos tiedät sen tyypin, jonka auto on kuin kaatopaikka aletaan jo puhua iljettävyyksistä. Nauttikaamme seuraavissa kuvissa näiden Jäte-Janien ja Sotkija-Sonjien automobiilien sisätiloista:

Tänne alkaa olla jo hankala asettua kuskin pukille. Varasto vai asunto, vai molempia?


Tämä olisi vielä pelastettavissa kohtuuvaivalla. Työkaluista päätellen Remppa-Reinolla pysyy räikkä kädessä, jotta miksei rätti ja kihvelikin.

Kuljettajan harrastuksiin kuuluu selvästikin reisien reenaaminen Mäkkärissä. Mukavuudenhaluisen Letukka oletan.

Kesäkumien pölärit kulkee kätevästi muun saastan joukossa takapenkillä. Sieltä onkin kiva penkoa ne aina esille, ja löytää vaikkapa heinäkuulle leimattu avaamaton piimäpurkki.

Pitäisköhän jo kutsua paikalle CIA ja FBI? Myttykasa on sen näköinen, että sieltä löytyvä ihmisen sormikaan ei jaksaisi yllättää.

Päivän paras vitsi on repsikan penkiltä löytyvä rattilukko. Niin kuin joku haluaisi tällaisen liikkuvan oksennuspesän pölliä.

Nyt tekee jo oikeasti tiukkaa hypätä kyytiin. Toisille ne on jätteet kultaakin arvokkaampaa.

Armahdetaan ja tarjoillaan viimeinen kuva tätä lajia. Istuisitko kyytiin vai kävelisitkö mieluummin, jos kaverisi tulisi hakemaan tällaisella?