Onko tämä uudelleenmuotoiltu Mustang kaikkien aikojen rimanalitus?

Kuvittele mielessäsi rumin mahdollinen auto, mitä maa päällään kantaa. Otetaan tämä mielikuva, ja kerrotaan se vielä toiseen potenssiin. Kas näin saadaan aikaiseksi autonkuvake, joka on joskus ollut vuosimallin 2007 Ford Mustang, eli alkuperäisessä asussaan varsin tyylikäs kunnianosoitus 70-luvun alun muskeli-Mustangeille. Tämä täydellisesti uudelleenmuotoiltu Mustang sen sijaan lienee yksi kammottavimmista lajinsa edustajista, mikä on saavutus sinänsä.

On aina periaatteen tasolla hatunnoston arvoinen suoritus, jos luo uutta, ja näkee kaiken sen vaivan saadakseen ylipäätään jotain aikaiseksi. Joskus tulee mieleen kuitenkin Martti Servon ralli, jossa lauletaan ”Mikä on kun ei taidot riitä”. Juuri näin on käynyt Sheetmetalhappens-nimisen yrityksen käsissä syntyneelle tuotokselle. Mussessa on käsinmuotoiltu teräskori ovipaneeleita ja kattoa lukuunottamatta. Lisäksi löytyy omasta päästä tekaistu maski ja Lotus Elisestä pöllityt ajovalot. Kokonaisuuden kruunaa vuosimallin 1989 Caddysta lainatut takavalot. Moottoritilasta löytyy Vortechin V-3 ahdin.


Auton väitetty arvo on 75.000 dollaria (noin 66.000 euroa), mutta tähän summaan tarvittaisiin ostajaksi Korkeasaaresta karannut alkoholisoitunut ja sokea paviaani, joka on juuri voittanut Loton päävoiton.  Korkein tarjous kammotuksesta onkin ollut 32.500 dollaria. Autoon on palanut rahaa 42.500 dollaria, joten tarvitaan pieniä ihmeitä, että päästää voiton puolelle. Herääkin aiheellinen kysymys, mitä kaikkea muuta tarjotulla noin 28.000 eurolla saisi? No esimerkiksi ihan oikean auton, josta kehtaisi nousta julkisella paikalla menettämättä kasvojaan.