Onko tässä tosielämän Teräsmies? Kaksikerroksinen bussi töytäisi rajusti, mutta mies jatkoi matkaansa pubiin

Englantilaismies, Simon Smith, oli matkalla paikalliseen pubiin, kun selvästi ylinopeutta ajanut kaksikerroksinen bussi suistui Readingin keskustassa miehen päälle ja lennätti tämän kymmenisen metriä eteenpäin.

Valvontakameran tallentamalla videolla nähdään, kun aivan liian lujaa vauhtia mutkaan ajava bussi osuu tietä ylittävään Smithiin ja rouhaisee sen jälkeen myös osan talon seinää mukaansa. Smith lentää ja liukuu noin kymmenisen metriä, ja päätyy lopulta sikiöasentoon jalkakäytävälle. Onneksi bussin kuljettaja saa käännettyä bussin keulaa takaisin tielle päin, minkä ansiosta Smith ei jää bussin pyörien alle.

Sitten tapahtuu jotain uskomatonta. Smith nousee ylös vahingoittumattoman näköisenä, kuin Bruce Willis Särkymätön-elokuvassa, ja jatkaa muina miehinä matkaansa paikalliseen pubiin!


Paikallinen iltapäivälehti Sun kertoi, että Smith sai vain pieniä haavoja ja naarmuja kehoonsa, ja hänet tarkastettiin myöhemmin paikallisessa sairaalassa. Mies kertoi, että paikalle saapuneet poliisit ja pelastajat eivät aluksi uskoneet, että hän oli jäänyt juuri kaksikerroksisen bussin alle, mutta nähtyään valvontakameran videon, he pyysivät anteeksi.